Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 21:31
Domein Clos St. Denis X De Mijlpaal

Domein Clos St. Denis X De Mijlpaal

20 april 2023

Het duurt niet meer lang tot Domein Clos St. Denis, de vijfde eventlocatie van Kachet, haar deuren opent. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om de parel, die in al haar schoonheid gerenoveerd werd, klaar te maken voor de huwelijken en zakelijke bijeenkomsten die op de planning staan.

Een stapje verder

Bij Domein Clos St. Denis zorgt men tijdens uw event voor een exclusieve restaurantbeleving waarbij meester chef Mario Holtzem achter de fornuizen zal staan. Maar bij Kachet gaat men met veel plezier een stapje verder. Dankzij een exclusieve samenwerking met sterrenrestaurant De Mijlpaal uit Tongeren is het mogelijk om op sterrenniveau te genieten van een culinaire invulling om ‘u’ tegen te zeggen.

Culinaire hoogstand met de mijlpaal

 Chef Jan Menten en gastvrouw An Penxten van de Mijlpaal stelden met zorg enkele hoogstaande arrangementen samen om van uw feest een gastronomische ervaring te maken die alle zintuigen maximaal prikkelt. U heeft dus de keuze uit een gastronomisch topdiner van Mario Holtzem of een fine-dining beleving van de Mijlpaal.

Bij deze tweede keuze zal De Mijlpaal haar deuren een dag sluiten waardoor de chef en gastvrouw zich 100% focussen op uw evenement. Jan Menten zal de fornuizen bemannen en An Penxten ontfermt zich over de gasten in de zaal.

Can you imagine?

Een aperitief in de champagnebar waarbij u zich alvast waant in luxe en bijpraat met uw relaties. Vervolgd door een fine-dining ervaring in de dinerkamer, de haardkamer en de oesterkamer waarbij u urenlang tafelt. Kortom, een dag die niet snel vergeten zal worden.