Vaste & tijdelijke locaties

Nov 29, 2022, 19:38
Een rustgevend kader omringd door prachtige flora en fauna

Een rustgevend kader omringd door prachtige flora en fauna

10 november 2022

Wilt u uw hoofd leegmaken en nieuwe energie opdoen in een natuur met een schilderachtige omgeving? Het Domaine de Ronchinne biedt u een rustige omgeving en een veelvoud aan activiteiten die uw zintuigen prikkelen.

Aangezien het doel van een seminar is om buiten de grenzen van het bedrijf te treden en toch verbonden te blijven met de essentie van uw gemeenschap, verwelkomt de Maasvallei u met open armen in de beboste gebieden van de Condroz. Met zijn verschillende kamers voor verschillende bezettingen, zal het Château de la Poste met veel enthousiasme inspelen op uw behoeften. Het privatiseren van bepaalde ruimtes zal hierbij het creëren van uw oase van rust vergemakkelijken.

Het voormalige huis van Clémentine van België en Victor Napoléon Bonaparte, dat werd gerenoveerd tot een hotel, vormt een ideale plek op het kruispunt van chic en natuurlijkheid. Maak gebruik van deze terreinen om allerlei soorten evenementen te organiseren. Ontdek de mogelijkheden die het theater van de natuur rondom het landgoed biedt. Met 42 hectare prachtige flora en alomtegenwoordige fauna, is aan alles gedacht om u dichter bij uw collega's te brengen met de rust, vriendelijkheid en flexibiliteit van een team dat tot uw dienst staat.

Domaine de Ronchinne: Ronchinne 25, B-5330 Maillen

T: +32 (0)81 24 81 26 | E-mail: coor@domainederonchinne.be | Web: www.domainederonchinne.be

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :