Vaste & tijdelijke locaties

Jul 6, 2022, 2:06
TABLE 58 nog open tot 2 juli

TABLE 58 nog open tot 2 juli

02 juni 2022

Wat begon als een waanzinnig idee - een gastronomisch restaurant neerpoten op het dak van Paleis 5 van Brussels Expo - groeide uiteindelijk uit tot een groot succes! Iets om trots op te zijn. Zozeer zelfs dat Brussels Expo en TABLE 58 besloten om tot 2 juli op hun elan door te gaan. Voor wie houdt van unieke ervaringen een uitgelezen kans om voor een eerste of laatste keer de trappen naar de top te beklimmen en zich te goed te doen aan de gerechten van sterrenchefs Lionel Rigolet (Comme chez Soi*) en Nick Bril (The Jane**).

Sterrenervaring

De combinatie adembenemend uitzicht op het Atomium en twee getalenteerde, invloedrijke Belgische sterrenchefs ... Dat moet wel vonken geven. En dat deed het ook, in een recordtijd nog wel. Door het succes van het restaurant en de uitzonderlijke ervaring van de eerste drie maanden beslisten de teams van Brussels Expo en TABLE 58 om hun deuren tot 2 juli open te houden. Dé kans om nog snel dit buitengewone evenement mee te pikken. En dat kan van dinsdag tot zaterdag, 's middags en 's avonds.

Een nieuw seizoen, een nieuwe ervaring

Zoals het een goed restaurant betaamt, zette TABLE 58 zijn beste seizoensproducten op de vernieuwde kaart. Met hun vijfgangenmenu blijven chefs Lionel Rigolet en Nick Bril trouw aan hun individuele stijlen. Verschillend maar complementair. Het menu geeft ook perfect weer waar het TABLE 58 om te doen is: het beste en mooiste van wat ons land te bieden heeft extra in de verf zetten. Reserveren kan vanaf vandaag. Het is dus nu of nooit om voor de eerste of laatste keer te genieten van de pop-up.

TABLE 58 - Klassiek en vegetarisch 5-gangenmenu - € 175 p.p. excl. dranken.