Vaste & tijdelijke locaties

Oct 21, 2021, 13:26
Sportpaleis-locaties in Hasselt heten voortaan TRIXXO Arena en TRIXXO Theater

Sportpaleis-locaties in Hasselt heten voortaan TRIXXO Arena en TRIXXO Theater

27 augustus 2021

Sportpaleis Group verwelkomt het dienstencheque- en uitzendbedrijf TRIXXO als nieuwe naamsponsor voor zijn arena en theater op het vrijetijdspark Park H in Hasselt. TRIXXO neemt de rol over van verzekeraar Ethias dat jarenlang zijn naam aan beide zalen verleende.

Olympisch kampioen en TRIXXO-gezicht Nina Derwael onthulde deze week het nieuwe logo samen met de Sportpaleis Group en TRIXXO management op de Park H site. De komst van TRIXXO luidt een nieuwe periode in voor de zalen die door de coronacrisis het voorbije anderhalf jaar dicht bleven.

 “Na een moeilijke periode omwille van het coronavirus zijn we enorm blij dat bezoekers, promotoren, leveranciers en partners nooit het vertrouwen in onze organisatie zijn verloren. Het voelt dan ook bijzonder goed om ook TRIXXO mee aan boord te hebben”, aldus Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group. “De volgende vijf jaar gaan we samen op pad om zowel de arena als het theater in de ruime regio rond Hasselt sterker in de markt te zetten.”

De extra middelen zullen worden ingezet om de parkeerfaciliteiten rond de TRIXXO Arena en het TRIXXO Theater te verbeteren en om initiatieven te nemen op het vlak van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.