Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 20:28
ZomerSerre in Antwerpen: een stoer outdoor-event voor uw bedrijf!

ZomerSerre in Antwerpen: een stoer outdoor-event voor uw bedrijf!

01 juni 2021

Nu buitenevenementen opnieuw zijn toegelaten lanceert De Serre in Antwerpen een gloednieuw outdoor concept voor bedrijven: ZomerSerre!

Eindelijk zijn er nieuwe tijden aangebroken en kunnen groepen weer samenkomen in een buitenomgeving. Met de zomer in het vooruitzicht lanceert De Serre, gelegen in hartje Antwerpen, een nieuw concept om bedrijfsrelaties of personeel op een veilige manier samen te brengen tijdens een exclusief bedrijfsevent: ZomerSerre.

Op het mooie binnenplein van De Serre, net naast de Botanische Tuin, wordt een gezellig afterwork-event georganiseerd in de sfeer van een authentieke zomerbar. De gasten nemen plaats aan tafeltjes die verspreid staan over het middenplein en op het ruime overdekte terras. Foodtrucks serveren streetfood en zomerse cocktails, een funky dj zorgt voor de achtergrondmuziek, … Alles staat in het teken van een gezellig en zomers samenzijn tussen collega’s of relaties.

ZomerSerre kan vanaf nu geboekt worden, onder de huidige maatregelen tot maximaal 50 personen, maar bij versoepelingen tot maximaal 200 personen.

Download de brochure

De Serre
Lange Gasthuisstraat 29-31
2000 Antwerpen
E-mail: davy@de-serre.be