Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 3:59
Events in het midden van het bos

Events in het midden van het bos

01 oktober 2020

Forestia, gelegen op de hoogten van Spa, is een 100% Natuur- en Avonturenpark met verschillende leuke en natuurgerelateerde activiteiten, evenals een groot restaurant, de Forest Bar, met ruimtes die kunnen worden geprivatiseerd voor allerlei soorten evenementen. Van 15 tot meer dan 2.000 mensen.

Terwijl de 300 dieren in het dierenpark en de 11 avonturenparkroutes jong en oud zullen bekoren tijdens de vele familiedagen die er worden georganiseerd, is Forestia ook de ideale setting voor teambuildings in kleinere groepen. Aan de hand van verschillende workshops en uitdagingen versterken de ‘Forest’Games’ niet enkel de teamcohesie, maar ook de link met de natuur. Daarnaast kan men bijvoorbeeld ook genieten van de sereniteit van het dierenpark om te ontspannen, deelnemen aan een speurtocht of zelfs voor één dag dierenverzorger worden...

Het algemene doel van Forestia is om haar bezoekers via educatieve en didactische middelen te sensibiliseren rond haar belangrijkste thema: het nauwlettend observeren van dieren uit onze Noord-Europese regio's en andere regio's met een vergelijkbaar klimaat, in natuurlijke omstandigheden, alsook het respecteren van het leefmilieu.

Voor meer informatie:

Forestia
Rue du Parc 1, B-4910 Theux
T: +32 (0)87 44 79 88
E-mail: events@forestia.be
Web: www.forestia.be

(c) Foto's: Forestia

Meer van VisitWallonia :