Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 3:43
Een rustig en landelijk kader op een steenworp van Brussel

Een rustig en landelijk kader op een steenworp van Brussel

29 september 2020

Of het nu is om uw evenementen te organiseren, uw klanten uit te nodigen of een aangename tijd met uw medewerkers door te brengen, Ferme de Mehaignoul bezorgt u een onvergetelijke dag.

De Ferme de Mehaignoul, gelegen nabij Waver in het hart van Wallonië en daardoor gemakkelijk bereikbaar via alle belangrijke routes, is een uitzonderlijk mooie vierkantshoeve uit de 13de eeuw. Zijn schuur, genesteld in een rustige en landelijke omgeving, biedt een capaciteit van 800 personen voor cocktails en 400 personen aan tafel. Deze idyllische setting leent zich voor alle soorten evenementen: vergaderingen, seminars, banketten en bedrijfsavonden ......

Bovendien maakt de mooie binnenplaats met buxus en rozen – goed voor een oppervlakte van 1000 m² - het mogelijk om bij mooi weer allerlei activiteiten ‘in het groen’ te organiseren. Kortom, de rust en charme van het platteland op amper 25 minuten van Brussel.

Sinds 2016 heeft Ferme de Mehaignoul een exclusieve samenwerking met Traiteur Léonard, die al een solide reputatie heeft opgebouwd in de evenementensector.

Voor meer informatie:
Ferme de Mehaignoul
Rue de Mehaignoul 6, B-5081 Meux
T: +32 (0)10 68 08 24
E-Mail: info@fermedemehaignoul.be
Web: www.fermedemehaignoul.com   

 © Foto’s: Ferme de Mehaignoul

Meer van VisitWallonia :