Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 6:10
De Handelsbeurs kan rekenen op ervaren partners

De Handelsbeurs kan rekenen op ervaren partners

24 oktober 2019

Begin deze maand hernam Handelsbeurs Antwerpen haar eeuwenoude functie als bruisende en centrale ontmoetingsplek in hartje Antwerpen. Dit schitterend gerestaureerde monument werd na twintig jaar leegstand officieel heropend als eventlocatie. Onder andere vaste partners PRG en J&M Catering krijgen deze unieke locatie als werkterrein.

De Handelsbeurs biedt enorme mogelijkheden als eventlocatie. Het centrale plein op het gelijkvloers heeft een capaciteit tot 1.600 personen. Daarnaast zijn er op de  etage een tiental multifunctionele zalen voor 30 tot 120 deelnemers, uitgerust volgens de hedendaagse comfortnormen en met geïntegreerde audiovisuele technieken. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de waardevolle en unieke muur- en plafondschilderingen, geornamenteerd houtschrijnwerk en glas-in-loodramen.

De eerste maanden staan er al een aantal boeiende publiek toegankelijke activiteiten op het programma, zoals de Urban Walk, Handelsbeurs Fashion Talks en Creative Ville.

J&M Catering is cateringpartner van de Handelsbeurs. “We zijn enorm fier dat we met J&M Catering mee aan de kar mochten trekken om deze Antwerpse landmark te heropenen. Heel het team kijkt ernaar uit om ook op culinair vlak hoge toppen te scheren in deze prachtige historische locatie”, aldus CEO Jan Jacobs. In de voormalige Schippersbeurs, een zijbeuk van de Handelsbeurs, opent J&M Catering later dit jaar trouwens het restaurant Fiera. In een uniek interieur zal je er kunnen genieten van gerechten uit alle wind- streken.

Production Resource Group zal in de Handelsbeurs het audiovisuele luik voor zijn rekening nemen. “Wij zijn ontzettend blij dat de Handelsbeurs PRG heeft gecontacteerd als vaste AV-partner. Ons engagement in deze unieke historische locatie in het hartje van Antwerpen is een zeer mooie aanvulling op het ‘corporate’ marktsegment. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar een fijne samenwerking en wensen de initiatiefnemers heel erg veel succes!”, zegt Jan Van Malder, General Manager PRG Belgium.