Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 5:38
De schoonheid van een oude molen gewiegd door het geruis van de rivier

De schoonheid van een oude molen gewiegd door het geruis van de rivier

14 juni 2019

Het Domaine de Béronsart, dat op 15 minuten rijden van Namen ligt, is een unieke en exclusieve setting voor al uw vergaderingen en bedrijfsevenementen. Het is gelegen in een groene streek, verborgen in een park van meer dan 6 hectare groot, en wordt omringd door het riviertje Samson.

De oude molen uit de XVIIde eeuw werd stijlvol gerenoveerd met respect voor de oorspronkelijke architectuur om u een uitzonderlijk kader aan te bieden, en dompelt u, dankzij de alomtegenwoordige aanwezigheid van water, onder in een rustgevende en buitengewone sfeer, ideaal voor seminaries waarvan het succes grotendeels afhangt van de kwaliteit van de omgeving. Hoewel de twee watervlakken in het hart van het Domaine zich uitstekend lenen voor teambuildingsactiviteiten zoals peddelsurfen, kanoën of vissen, dragen ze vooral bij tot de natuurlijke charme van de omgeving, door wilde eenden en andere vogelsoorten aan te trekken. De serres, een uniek complex van 700 m² waar allerlei soorten evenementen worden georganiseerd, worden eveneens door deze natuur en vegetatie gekenmerkt.

Kortom, een prachtige natuurlijke omgeving, ideaal om te ontspannen, na te denken en je creativiteit de vrije loop te laten.

Voor meer informatie:

Domaine de Béronsart
Rue des Carrières 7, B-5340 Gesves
T: +32 (0) 83 23 07 00
E-mail: info@domainedeberonsart.be 
Website: www.domainedeberonsart.be  
(c) Foto’s : Domaine de Béronsart

Meer van VisitWallonia :