Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 10:21
Parel in de Kempen: de Kapel van Merksplas

Parel in de Kempen: de Kapel van Merksplas

13 mei 2019

Tussen Hoogstraten en Turnhout pronkt een prachtig gerenoveerde eventlocatie: de Kapel van Merksplas. De voormalige gevangeniskapel biedt een unieke setting met haar neo-romantische bouwstijl, stalen bogen en fascinerende lichtstraat.

Grote capaciteit

Een trouwfeest, bedrijfsfeest, congres,... de Kapel van Merksplas biedt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft uw concept. Begin alvast te dromen van een thema. Er is ruimte om 600 gasten te ontvangen voor een dansfeest en tot 300 voor een zittend diner. Na een brainstorm zorgen wij ervoor dat uw event tot in de puntjes wordt afgewerkt!

Open schuren en terreinen
Rond de Kapel bevinden zich 3 open schuren en 9 terreinen (1,5 ha tot 6,5 ha). Meer dan genoeg plek voor uw wildste evenementen van 50 tot 5.000 gasten: een foodtruckfestival in openlucht, een sportmanifestatie, teambuilding, familiedag, een middeleeuws tornooi, een groots opgezet huwelijk, …

Alles wat u nodig heeft
U bevindt zich te midden van de natuur maar alle nutsvoorzieningen zoals elektriciteit- en wateraansluiting zijn aanwezig. Toiletten, douches en een ruime keuken zijn beschikbaar in een apart gebouw naast de schuren. Alles is volledig mee gerenoveerd in de authentieke stijl van de Kapel. Daarnaast is er een zeer grote parking voorzien.

Meer info:
Brochure met grondplan: https://www.kapelmerksplas.be/brochure-de-kapel-merksplas-v1.pdf?v=3
www.kapelmerksplas.be
events@kapelmerksplas.be