Vaste & tijdelijke locaties

Jul 13, 2020, 4:13
Culinaire teambuilding in BluePoint Luik

Culinaire teambuilding in BluePoint Luik

11 maart 2019

Gebrek aan inspiratie om een teambuilding te organiseren voor jouw bedrijf? Breek de gewoontes en maak van uw collega's chef-koks tijdens een team building onder de leiding van ‘Jean-Luc Daniel’, de wel bekende keukenchef van BluePoint Luik. Op het menu: teamwerk, uitdagingen, een beloning aan het einde, maar ook een echte culinaire ervaring!

Voorgerecht: briefing van de dag

Je wordt verwelkomd door chef-kok Jean-Luc Daniel, presentator van een welbekende Tv-kookprogramma!

Teamleiders zullen op dat moment worden aangesteld om hun team van 6 tot 8 personen samen te stellen. Het concept van de activiteit bestaat uit het best her bereiden van een koud voorgerecht volgens het voorbeeld en recept van Jean-Luc Daniel zelf.

Hoofdgerecht: in de schoenen van een chef-kok

In eerste instantie zullen de teamleiders de taken zo efficiënt mogelijk in hun team moeten verdelen. De "leerlingkoks" zullen dan hun mouwen moeten oprollen en nauw met elkaar moeten samenwerken om perfect identieke borden te bereiden, zo dicht mogelijk bij het voorbeeld bord, op visueel aspect en smaak.

Nagerecht: evaluatie en proeverij

Na overleg zal de jury beslissen welk team het beste resultaat heeft voorgesteld op het bord, maar ook wat betreft de werkwijze om dit te bereiken. Dit team krijgt een trofee en heeft de eer om zijn prestaties te laten degusteren aan de andere teams. De dag eindigt dus rond de tafel in een gezellige sfeer.

Deze activiteit is ideaal voor groepen van meer dan 15 personen die de teamgeest willen versterken.

Voor meer informatie staan ​​de evenementexperts van BluePoint Liège tot uw beschikking.

infoliege@bluepoint.be

T +32 (0) 4 340 35 06

Meer van BluePoint :

BluePoint

BluePoint Antwerpen

BluePoint Brussels

BluePoint Liège

Website: www.bluepoint.be