Vaste & tijdelijke locaties

Sep 21, 2020, 0:58
Vier een echt ‘groene’ kerst in Hotel BLOOM!

Vier een echt ‘groene’ kerst in Hotel BLOOM!

05 december 2017

Om de ecologische inzet na de toekenning van de Green Key in juni 2017 extra te versterken, doet het Brusselse Hotel BLOOM! beroep op Urban Therapy - een Brusselse conceptstore - om de feestdagen nog leuker te maken! Naast een unieke Christmas Pop Up Store baadt het hele hotel de komende weken in een schitterende ‘groene’ kerstsfeer.

Decoratie ‘away from the ordinary’

Urban Therapy, een lokale en unieke conceptstore, heeft eind 2017 getekend voor de inrichting van de hotellobby in samenwerking met floral designer .Ver. De sfeervolle aankleding blijft ver weg van alle clichés en getuigt van een ecologisch perspectief. Een eenvoudige dennenboom vindt u er niet terug. Wat wel meteen de aandacht trekt, zijn de prachtige terraria en rozen die subtiel in de bestaande decoratie en het design van het hotel werden geïntegreerd. Hotel BLOOM! nodigt u graag uit om dit allemaal te komen ontdekken. 

Christmas Pop Up Store

Tijdens de maand december opent Urban Therapy speciaal voor Kerstmis een tijdelijke winkel, gelegen in de Secret Room vlakbij het restaurant van Hotel BLOOM! De toegang is via de lobby.

Een gebrek aan inspiratie voor toffer cadeaus? Neem even rustig de tijd tussen twee meetings door en maak kennis met unieke stukken en planten die de familie zullen verrassen tijdens de feestdagen!

Openingsuren Pop Up Store

Van maandag tot zaterdag / van 13u tot 20u

Hotel BLOOM! wenst u een fantastisch eindjaar!

www.hotelbloom.com

www.urbantherapy.be

Meer van Hotel BLOOM! :

Hotel BLOOM!