Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 21:21
BlueTreestudio, dé unieke setting voor uw event met een muzikale touch…

BlueTreestudio, dé unieke setting voor uw event met een muzikale touch…

23 oktober 2017

De BlueTreestudio, gelegen in de prachtige bossen van Sint-Martens-Latem, is de unieke setting voor exclusieve events, productpresentaties en exclusieve ontmoetingen. De Studio beschikt over alle faciliteiten om van uw project een unieke belevenis te maken. Bluetree werkt samen met de culinaire toppers uit de buurt waardoor uw event op alle vlakken een gegarandeerde kwaliteit biedt.

BlueTree staat bij topmusici en groepen bekend voor de natuurlijke klank en de veelzijdigheid van genres dat er kan worden geproduceerd. DIt seizoen werden er meerdere solo CD’s opgenomen, gaande van klassiek tot jazz en pop, en maakten er verschillende bands opnames van hun specifieke repertoire gaande van Brazilian Sounds tot Heavy Metal en pure Rock ’n Roll.

Jef Neve werd de artist-in-residence. Hij bracht zijn fantastische Fazioli Concert Grand mee waardoor er, naast de Steinway Grand, nu niet één maar twee topklasse vleugelpiano's beschikbaar zijn. Hij nam onder andere reeds een score voor de verfilming van Sprakeloos op, alsook zijn nieuwste album dat in BlueTree werd voorgesteld.

Om 2017 prachtig te beginnen, werd de controlekamer bij BlueTree helemaal vernieuwd, met een nieuwe mengtafel, speakers, outboard gear en microfoons - kijk zeker even op onze aangepaste gearpagina.

BlueTree, sound to another level

www.bluetreerecording.com

Meer van Finale :

Finale