Event Agencies

Apr 18, 2024, 11:45
Holovision brengt uw gerecht tot leven

Holovision brengt uw gerecht tot leven

27 maart 2017

In opdracht van Philips ontwierp HoloVision een nieuw concept inzake product placement. “Door middel van 3D table mapping kregen de gasten tijdens het diner de producten van hun gastheer letterlijk en figuurlijk op en naast hun bord voorgeschoteld”, vertelt Rudolf Werthen. “De primeur om producten continu op een bewegende en entertainende manier voor te stellen, sloeg duidelijk aan bij alle aanwezigen en opent mooie perspectieven voor de toekomst.”

Philips schakelde HoloVision in om een nieuw concept rond productpresentatie te ontwikkelen met het oog op een driedaagse roadshow in Brussel.

“Op basis van 3D mapping werden tijdens het diner gedurende anderhalf tot twee uur nieuwe producten van Philips aan de gasten getoond op de tafels, op en naast het bord. De hele tijd lang bleven de beelden bewegen zodat we op een ludieke en entertainende manier, vergezeld van begeleidende teksten, de deelnemers kennis konden laten maken met het nieuwe aanbod. De beelden zweefden als het ware boven de gerechten en de gasten werden duidelijk aangetrokken door deze nieuwe manier van presenteren. Er werd continu over de producten gepraat, de mensen maakten samen zonder onderbreken een oplijsting van wat er allemaal gebeurde en bijna iedereen haalde de smartphone boven om het gebeuren te filmen. De positieve en vaak ronduit bewonderende reacties leren ons dat deze primeur in de markt een schot in de roos was.”

Producten voorstellen door middel van 3D table mapping is een totaal nieuwe manier van presenteren.

“Het idee om voorwerpen los te maken van het klassieke projectievlak leidt niet alleen tot een indringend concept, maar ook en vooral: alles verloopt gemoedelijk zonder ook maar één ogenblik te pushen. Het concept is louter entertainend, maar toch uitstekend geschikt om een boodschap over te brengen. Bij HoloVision werken we meer en meer met 3D mapping. Ook voor andere producten, diensten, boodschappen enz. is het perfect mogelijk een uniek (presentatie)concept te ontwikkelen. We verwachten echt veel van deze nooit eerder geziene techniek.”

Tijdens de events werd ook een ”Virtual Product” installatie gebruikt. Deze bijzondere visuele toepassing, dmv projecties op een sierlijk vlak, laat toe op een ongewone wijze boodschappen uit te sturen. Holovision heeft hiervoor een reeks toepassingen ontworpen die allerlei verschillende onderwerpen en themae mogelijk maken. Meer info op:

www.holovision.be

Meer van Finale :

Finale