Vaste & tijdelijke locaties

May 4, 2024, 15:39
Heropening The Restaurant by Pierre Balthazar op 1 september

Heropening The Restaurant by Pierre Balthazar op 1 september

25 augustus 2015

The Restaurant by Pierre Balthazar is terug van weggeweest en maakt zich op om uw smaakpapillen te prikkelen! Afspraak vanaf dinsdag 1 september voor een lunch of diner. De chef nodigt u uit om het nieuwe herfstmenu te ontdekken met een nieuwigheid op het programma. Naast seizoensgebonden producten zoals champignons prijken nu ook mosselen op het menu.

De Frans-Belgische keuken wordt alle eer aangedaan door Pierre Balthazar, die zelf de plaats zal innemen van een van zijn vrienden en medewerkers, Michael Fulci. Confom het concept wordt elk jaar een van de chefs ambassadeurs vervangen met het oog op het op peil houden van het dynamisme in de keuken. Aan het basisconcept wordt weliswaar een kleine twist gegeven, maar met België, Spanje en Thailand blijven er steevast drie culturen op de kaart die elk op hun manier een interpretatie brengen van de negen basisingrediënten.

Pierre's Lunch

Elke middag kan men genieten van een lunchpauze met de businesslunch van Pierre Balthazar: een 3-gangen menu met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor 35 euro, exclusief drankjes. Bovendien krijgt u er tijdens de degustatie twee uur gratis parkeren bovenop.

De lunch loopt van 12.00 u tot 14.00, elke dag behalve maandag.

The Hotel. Brussels
Boulevard de Waterloo 38
1000 Brussels
T +32 (0)2 504 11 11
F +32 (0)2 504 21 11
www.thehotel.be

Meer van The HotelBrussels :

The Hotel Brussels