Vaste & tijdelijke locaties

May 24, 2019, 1:27
KBC Brussel viert 3 jaar in de Wild Gallery

KBC Brussel viert 3 jaar in de Wild Gallery

07 april 2017

KBC Brussel, gecreëerd door de KBC Groep, vierde haar 3-jarige bestaan in de Wild Gallery. Mia Ost, event coördinator bij KBC Brussel, ontdekte de Wild Gallery twee jaar geleden. Tevreden met de locatie besloten de opvolgers om die fijne ervaring te herhalen en er dit jaar opnieuw een personeelsfeest te houden.

Dankzij de ligging, de grote en perfect moduleerbare ruimten, en de mogelijkheid om alles te personaliseren keerde KBC graag terug naar de zalen van de Wild Gallery. Ter gelegenheid van het voorbije jaar 2016 bracht het louter interne personeelsfeest 400 mensen samen. Allemaal waren ze ook gekomen om de overstap van de werknemers van CBC naar KBC Brussels te vieren.

Het avondfeest begon met een presentatie van Damien Van Renterghem, CEO van KBC Brussels, gevolgd door een woordje uitleg van Johan Lema, directeur-generaal. Zij sneden thema’s aan zoals het humanitaire aspect van de onderneming als gevolg van de participatie in het Archi Human-project, de start van KBC Brussels et de toekomst van de bank. Vervolgens zorgde de Belgische stand up comedian Bert Kruismans voor de nodige sfeer in zaal.

Blauw met stedelijke accenten fungeerde daarna als thema voor de walking dinner en de afsluitende dansavond.

Er wordt nu al met ongeduld uitgekeken naar de volgende editie!

Wild Gallery

info@wildgallery.be

Tel: +32 2 344 41 55 - Fax: +32 2 344 41 55

Nathalie Kockaerts - Development & Event Manager
nathalie.kockaerts@wildgallery.be

Tel: +32 486 43 43 33

KBC Brussel
Wetenschapsstraat 23
1040 Brussel

www.kbcbrussels.be

Meer van Wild Gallery :