Vaste & tijdelijke locaties

Aug 25, 2019, 15:48
Flitsende start voor Ballroom in 2016!

Flitsende start voor Ballroom in 2016!

12 februari 2016

De voorbije weken organiseerde Ballroom tal van events in de trendy eventlocaties van het Regenboogstadion. In de eerste week van het nieuwe jaar nodigden zowel het OLV Hemelvaart Ziekenhuis en Balta elk zo'n 600 medewerkers uit voor een spetterend nieuwjaarevent in onze grootste eventlocatie Studio Essevee.

Ook Sibomat, Tuliep, DK Rental en IPB legden de organisatie van hun nieuwjaarevent in handen van Ballroom en klonken samen met hun medewerkers op het nieuwe jaar in onze loungy eventlocatie Vijverlounge.

Nieuwjaarsevent OLV Hemelvaart Ziekenhuis Waregem @Studio Essevee & Vijverlounge: "Het was meer dan in orde. Iedereen is laaiend enthousiast naar huis gegaan. De dj heeft de dansvloer vol gekregen, de catering kreeg alle lof. Kortom: het was weer perfect, zoals we het al bij jullie gewoon zijn."

En op woensdag 13 januari vond Waregem Netwerkt plaats in onze eventlocaties. Maar liefst 1000 zaakvoerders, leidinggevenden en bedrijfsleiders genoten van deze schitterende netwerkavond.

Ook een teambuilding kan u laten organiseren door Ballroom. We leiden dit graag in goeie banen samen met onze partner V-Formation.

Meeting, teambuilding en diner Boss Paints @Soccer Box & Indoor Soccer Arena: "Wij zijn heel tevreden met het verloop van onze dag! Organisatie, catering en activiteit: alles was perfect geregeld. Bedankt voor de professionele aanpak!"

Meer info?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info:

Tel.:       0478/59 79 99

E-mail:  info@ballroom.be

Web:     www.ballroom.be

Meer van Ballroom :

Ballroom