Event Agencies

Apr 7, 2020, 17:36
Ballroom groeit!

Ballroom groeit!

21 november 2016

Enkele weken geleden werd het Ballroom-team versterkt met de komst van onze nieuwe eventplanner Joke Van Ackere. Joke zal voortaan samen met Sarah De Zutter de krachten bundelen om alle evenementen in goeie banen te leiden. Joke liep enkele jaren geleden stage bij SV Zulte Waregem en heeft dus nu de weg terug gevonden naar het Regenboogstadion, waar Ballroom gevestigd is.

“Ballroom startte als locatieverhuurder van alle vipruimtes in het Regenboogstadion voor tal van events. Intussen groeide Ballroom uit tot een volwaardig evenementenbureau waar je terecht kan voor de organisatie van uw event van A tot Z. Dit kan nog steeds in één van de eventlocaties van het Regenboogstadion, maar even goed op een locatie naar keuze”, aldus eventmanager Sarah De Zutter.

ballroom382016b

“We zijn zeer blij met de komst van Joke, ik ben er van overtuigd dat we met haar een goede versterking van ons team hebben”, besluit Sarah.

Naast een extra werkkracht heeft Ballroom ook een nieuwe thuisbasis! De nieuwe burelen van Ballroom bevinden zich vanaf heden namelijk in de nieuwe tribune kant Zuiderlaan in het Regenboogstadion. Van hieruit zullen de Ballroom-dames voortaan in staan voor de organisatie van uw events!

Last but not least stelt Ballroom ook haar vernieuwde logo voor! Bij het nieuwe logo is ‘Have an event’ toegevoegd omdat Ballroom voortaan naar buiten komt als een all-round eventbureau.

ballroom382016c

We’ll have a ball!

ballroom382016

www.ballroom.be

Meer van Ballroom :

Ballroom