Event technologies

Apr 28, 2024, 19:19
Wabu Production lanceert binnenkort zijn nieuwe departement “Commercial Creativity”

Wabu Production lanceert binnenkort zijn nieuwe departement “Commercial Creativity”

22 september 2015

"Commercial Creativity" is de naam van de nieuwe catalogus vol commercieel efficiënte acts, bestemd voor event- en communicatieagentschappen. Met dit nieuwe departement lanceert Wabu Production een visionaire aanpak die, naast merkherkenning en merkvoorkeur, ook rechtstreeks de wil van uw klanten om te spenderen stimuleert.

Aandacht en intentie

Alle artistieke acts trekken rechtstreeks alle aandacht naar zich toe. Door de commerciële intentie nog meer te versterken bereiken we een nog grote doelgroep.

Een nieuw potentieel op de markt

"Commercial Creativity" gebruikt voornamelijk beelden, en speelt in op de emoties. Door deze aanpak bereiken we met gemak de doelgroep van uw klanten, of het nu gaat over uit kinderen, ouderen of zelfs anderstaligen.

Een zachte aanpak

Alle concepten hebben een grote entertainmentwaarde wat toeschouwers van ver aantrekt, terwijl het deuren opent naar een groot viraal potentieel en lange merkherinnering. De boodschap wordt welwillend geabsorbeerd gezien de actie ludiek overkomt en niet brutaal commercieel aanvoelt. Door dit proces blijft de herinnering aan de actie langer nawerken.

Alle concepten van onze catalogus hebben een verhalende structuur. We ontwikkelden dit op zo'n manier dat alle acts uw merk de mogelijkheid geven om een breder verhaal te belichting en een lange-termijn merkbetrokkenheid op te bouwen.

Onze catalogus is een toegevoegde waarde voor alle merken die actief zijn in straatmarketing promoties, in-store sampling acties, retail promoties en zelfs beursdeelnames.

Voor alle bijkomende informatie over deze nieuwe aanpak contacteert u Danny Brosens via danny@wabu.eu of +32.486/64.20.26.

Bezoek onze website: www.wabu.eu.

Copyright foto 1: Olivier Anbergen

Meer van Wabu Production :

Wabu Production

  • Adresse: Place du Champ de Mars 5, 1050 Bruxelles
  • Téléphone: +32 (0)2 633.69.77
  • E-mail: info@wabu.eu
  • Website: www.wabu.eu