Event management

Feb 22, 2024, 5:40
Vergeet je niet in te schrijven voor de Experience New Year’s Drink op 7 februari!

Vergeet je niet in te schrijven voor de Experience New Year’s Drink op 7 februari!

24 januari 2023

De eventsector kan terugblikken op een succesvol najaar 2022. In dit nieuwe jaar hoopt men deze lijn te kunnen doortrekken. Door de vele drukke momenten is het er nog niet van gekomen om even de voet van het gaspedaal te halen en even van gedachten te wisselen met co(ncu)llega’s. Daar brengen we op dinsdag 7 februari verandering in.

Experience Magazine en DOCK3 nodigen, samen met partners fielddrive, Idloom, DJ Tom, The Frontline Company, Saillart, Reclameonline en Event Confederation, alle collega’s uit de eventsector uit voor de Experience New Year’s Drink. Op 7/02 bent u vanaf 17u45 welkom in DOCK3, het polyvalente eventcenter in een voormalige loods van de Antwerpse haven, vlak bij de afrit van de Antwerpse ring. Daar zullen we in een ontspannen sfeer kunnen terugblikken op het voorbije jaar, en ideeën uitwisselen over de uitdagingen voor het nieuwe jaar.

De toegang tot de Experience New Year’s Drink is gratis, maar we vragen wel om vooraf te registreren via deze link, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Bovendien is ons event perfect te combineren met ECHO23, het congres van Event Confederation dat diezelfde dag in Antwerpen plaatsvindt.

Ja, ik zal aanwezig zijn op de Experience New Year's Drink

Experience New Year's Drink
DOCK3
Straatsburgdok Noordkaai 3
2030 Antwerpen
07/02, vanaf 17u45
Gratis, maar registreren verplicht!

 de feestarchitect  j and m small  gourmet
 gourmet  j and m small  j and m small
 de feestarchitect  j and m small  gourmet
   j and m small