Event management

Apr 13, 2021, 4:00
Total-e,  one-stop-shop

Total-e, one-stop-shop

27 november 2015

Total-e uit Paal-Beringen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een one-stop-shop voor events, standenbouw en signalisatie. Van licht en geluid, meubilair en signage tot decor- en standenbouw of volledige totaalconcepten.

“Wij hebben alles in huis voor een uniek tuinfeest of een onvergetelijk mega-event.”

Total-e - fonetisch toth-l-ee – staat voor totally, Engels voor totaal of compleet. Het bedrijf maakt deel uit van de Elite Group van Philippe Bodson en is al meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in de sector. De grootste troef? Het totaalpakket dat Total-e kan aanbieden.

“We proberen de dromen van eventmanagers en feestcomités waar te maken”, zegt zaakvoerder Jeroen Meermans. “Dankzij onze verschillende businessunits mogen we ons gerust een totaalleverancier noemen. Via e-technics leveren we onder andere licht, geluid, videowalls, podia en tenten. Heb je een uniek decor nodig? Dan is e-quipment de juiste afdeling. Onder deze koepel zitten alle decorelementen, stoffen en panelen om bijvoorbeeld een seventiessfeer of vintage party aan te kleden. Onder e-furniture zit al ons meubilair. Van designerstoelen en barkrukken tot (staan)tafels, boomstronken of Chesterfield banken. Indien gewenst maken we zelfs meubilair op maat.”

Nieuw: red donkey

De businessunit e-xpo heeft sinds 1 oktober een facelift ondergaan. “We waren al actief in de beurs- en standenbouw maar door de samensmelting met Ontwerpbureau JAN uit Genk zal alles weldra in een stroomversnelling komen”, zegt Jeroen Meermans.

“Ik heb me de afgelopen jaren toegelegd op standenbouw”, legt Jan Hendrikx uit. “Bij elk project probeer ik om de huisstijl en de missie van een bedrijf perfect te begrijpen en die vervolgens te vertalen naar een beursstand of bedrijfsinterieur. Door de samenwerking met Total-e sla ik niet enkel verschillende stappen in het groeiproces over maar ontstaat er ook heel wat kruisbestuiving. Dankzij de diverse businesstakken hebben we immers alle puzzelstukjes in huis om elk totaalproject vorm te geven.”

De naam van de nieuwe bedrijfspoot? Red Donkey. “Dat klinkt misschien wat bizar, maar er is over nagedacht”, zegt Hendrikx lachend. “Red verwijst naar het rode logo van Total-e. En een ‘donkey’ is een kruising van een paard en een ezel. Het is een dier dat goed luistert en altijd blijft doorgaan. Daar sta ik ook voor. Ik probeer elke keer opnieuw te luisteren naar de bedrijfsfilosofie en verder te gaan dan de concurrentie. Baksteenfabrikant Nelissen en goederentransport Crossrail zijn twee mooie referenties.”

Heb je plannen voor een productlancering, beursstand of personeelsevent? Neem vrijblijvend contact op met total-e@total-e.com

www.total-e.com

Meer van Total E :