Event management

Aug 13, 2022, 8:29
Voorbereidingen BOE INTERNATIONAL 2023 volop aan de gang
Messe Dortmund/Wolfgang Helm

Voorbereidingen BOE INTERNATIONAL 2023 volop aan de gang

19 juli 2022

De internationale experiential marketing show BOE INTERNATIONAL zal op 11 en 12 januari 2023 plaatsvinden in Dortmund. De beurs biedt een uitgebreid overzicht van producten en belicht belangrijke onderwerpen binnen de evenementenindustrie.

Naast een veelzijdige showcase voor nieuwe en bekende producten, toepassingen en diensten voor live communicatie en voor de MICE-industrie, draait BOE INTERNATIONAL ook om toekomstgerichte brancheoplossingen en het signaleren van trends. De beurs is niet alleen een aantrekkelijke 'buyer meets seller'-omgeving voor leveranciers en besluitvormers, maar ook een waardevolle plek voor kennisoverdracht en networking.

Over een half jaar, op 11 januari 2023, opent BOE – de internationale experiential marketing show – weer haar deuren. De beurs biedt een uitgebreide line-up op alle gebieden van live communicatie, MICE en zakenreizen plus een gevarieerd podiumprogramma met verschillende keynote talks, paneldiscussies en een waardevolle gelegenheid om deel te nemen en te communiceren. Aan het ondersteunende programma voor de show zal de komende weken en maanden

Zoals gebruikelijk kunnen bezoekers van de show een grote verscheidenheid aan leveranciers verwachten op BOE 2023. Daarnaast kunnen ze ook een reeks opwindende startups verwachten. Jonge bedrijven krijgen de kans om hun zakelijke ideeën en visies te presenteren in een speciale start-up-ruimte en vervolgens rechtstreeks te praten met geïnteresseerde partijen en experts uit de industrie.

Iedereen die zijn bezoek aan de show nu wil plannen, kan hier klikken voor meer details en de mogelijkheid om te boeken – ook voor de 'BrandEx Award Show' op 11 januari en voor de 'BOE Night' op 12 januari 2023.