Event management

Jul 29, 2021, 22:59
Expo4Expo schuift op naar 2021

Expo4Expo schuift op naar 2021

30 juni 2020

Expo4Expo, de nieuwe vakbeurs omtrent beurzen, congressen en events, wordt uitgesteld. Gezien de huidige onzekerheid binnen de sector komt de oorspronkelijke datum (30 september en 1 oktober) te vroeg. De eerste editie van Expo4Expo verhuist daarom naar het najaar van 2021. 

“Vanuit Expo4Expo hebben we de voorbije maanden de situatie omtrent het Coronavirus op de voet gevolgd”, zo vertelt CEO Hanne Carmans. “De event- en beurssector werd als eerste getroffen en de situatie na 31 augustus is nog steeds onduidelijk.”

“Hoewel de interesse voor deze eerste vakbeurs vanuit alle hoeken groot was en blijft, waren potentiële standhouders om begrijpelijke redenen niet geneigd om definitief toe te zeggen de afgelopen maanden. We hebben verschillende opties bekeken, maar we willen een kwaliteitsvolle beurs organiseren. De tijd om dit te realiseren in deze moeilijke en onduidelijke omstandigheden is jammer genoeg te kort aan het worden. Daarom zien we ons genoodzaakt om Expo4Expo uit te stellen met een jaar.”

“Maar uitstel is geen afstel! Expo4Expo zal in 2021 doorgaan met vernieuwde krachten en energie! We hadden jullie graag een definitieve nieuwe datum doorgegeven, maar deze ligt nog niet voor 100% vast, maar zal in dezelfde periode liggen (eind september)”, zo besluit Hanne Carmans.

Meer van Expo4Expo :