Event management

Feb 25, 2020, 1:32
Conference art en wat we kunnen leren van festivals

Conference art en wat we kunnen leren van festivals

04 september 2019

The FRESH Conference – het jaarlijkse meeting design event – vindt dit jaar plaats in België. Van 13 tot 15 oktober biedt de bijeenkomst heel wat unieke en frisse ideeën voor meeting professionals. 

Meeting design en ROI zijn belangrijker dan ooit. De 7de editie van FRESH speelt dan ook in op de noden van de event professionals. FRESH19 staat voor kennis en networking, maar ook voor nieuwe en opwindende ervaringen. 

FRESH staat bekend voor het showcasen van nieuwe formats, technieken en presentaties. Elk jaar experimenteert de conferentie met nieuwe presentatietechnieken, zaalopstellingen, functionele artiesten en technologie. Dit jaar zullen Vevox, de officiële sponsor voor de FRESH-publieksbetrokkenheid, en Interprefy, de officiële sponsor voor vertaling, laten zien wat technologie te bieden heeft.
 
FRESH19 nodigt kunstenaars uit voor de allereerste C-Art Showcase waar ze kunnen optreden en toekomstige klanten ontmoeten. Event professionals zullen creatieve kunst en ideeën ontdekken die meer interactie en impact zullen bieden voor de deelnemers van hun toekomstige evenementen. Een echte conferentiekunstenaar werkt samen met het publiek, co-creëert, verhoogt het leren of stimuleert netwerken. Sommige artiesten kunnen zelfs een award winnen, aangezien eventplanners hun favoriete artiest kunnen nomineren, die een meerwaarde biedt die verder gaat dan entertainment.

FRESH19 heeft ‘festivalisation’ als thema. Het biedt alle creatieve magie die meetingplanners nodig hebben om hun volgende congressen en evenementen toekomstbestendig te maken. Het is een grote eye-opener om te zien wat de toekomstige deelnemers vandaag op hun dansfestivals ervaren. Kan men daarmee concurreren?

Wilt u C-Art Showcase ontdekken, van festivals leren en nieuwe formats en technieken ontdekken? Bekijk dan het programma van FRESH19 via: www.thefreshconference.com