Event management

Jun 19, 2019, 0:57
Voice lanceert UnCut, de grootste online catalogus van onafhankelijke cinema

Voice lanceert UnCut, de grootste online catalogus van onafhankelijke cinema

21 september 2018

Voortaan kan je auteursfilms en de beste filmklassiekers vanuit je zetel bekijken dankzij Uncut. Dit nieuwe Belgische on demand-platform voor films werd ontwikkeld door UniverCiné. UnCut koos Voice Agency als lead agency voor haar lancering in september 2018 en om de gepaste communicatiestrategie en creatieve aanpak uit te werken.

Het platform zal bij de lancering een kwalitatieve catalogus van meer dan 1000 films aanbieden, vanaf  €7,99 per maand. Zowel grote klassiekers als kleine onafhankelijke films zullen op altijd en overal beschikbaar zijn.

Voice stond in voor de positionering, de value proposition, de merksignatuur en een vernieuwende communicatieaanpak. Eerste resultaten van deze nieuwe strategie: een lanceringsspot die samen met het productiehuis OUAT werd geproduceerd en een digitale/social campagne die door MAD Kings wordt uitgerold.

Client : UniversCiné-UnCut
Contact : Maxime Lacour
Agence : Voice Agency 
CD : Sven Nijs
Creative team : Gérard Steenhoudt, Gilles De Bruyère
Account director : Annemie Verschueren 
Film production company : OUAT

Over Voice

Voice Agency is het eerste Belgische agentschap dat zich volledig wijdt aan Conversational Marketing & PR. Het agentschap werd in 2008 opgericht en genereert en stimuleert conversaties om de verschillende spelers van de maatschappij met elkaar in contact te brengen binnen de context van een merk of project. Daarvoor ontwikkelt Voice activeringscampagnes voor communities op interne en externe sociale netwerken en onderhoudt het relaties met online en offline beïnvloeders (bloggers, tweeters,…). Op die manier slaagt Voice erin om zijn klanten te begeleiden en zorgt het dat ze sterke banden kunnen creëren tussen hun merk en hun ambassadeurs.

www.voice.be