Event management

Apr 16, 2024, 9:33
Ben jij al geregistreerd voor de #miceparty18 op 1 maart?

Ben jij al geregistreerd voor de #miceparty18 op 1 maart?

19 januari 2018

Na een gans jaar van hard werken, netwerken en evenementen in elkaar boksen, mogen alle MICE-professionals van het land alle rompslomp voor één avond even aan de kant schuiven zonder zich hiervoor te hoeven schamen. Inderdaad, op 1 maart is het verzamelen geblazen voor de ganse sector om zelf even te verpozen op de MICE Party, editie 2018, zeg maar ‘#miceparty18’, ondertussen een krachtig begrip in de sector.

#miceparty is het geesteskind van ‘Men of M.I.C.E.’ Erik Wood en Olivier Wauters, het dynamische duo achter 'Eventonline', 'Venues Online' en het volledig digitale 'MICE Magazine'.

“Het uitgangspunt van het concept ‘#miceparty’ was om professionals uit de MICE-sector, die het hele jaar door in de weer zijn om voor hun klanten een fantastisch evenement of kwaliteitsvolle incentive neer te zetten ook eens even de kans te geven om zelf een keertje te genieten van een MICE-evenement”, stelt Erik Wood, CEO van Eventonline.

“#miceparty18 is bovendien geen commerciële activiteit. Integendeel, gewoonweg een aangename get-together van concullega’s met smakelijke gerechten, verfrissende drankjes, onwaarschijnlijk entertainment ... en aanstekelijke dansdeuntjes als file rouge doorheen de avond. Kortom, een leuk event voor en door MICE people en dit gratis dankzij sponsors en partners.”

Speciaal aan deze editie is het sluitstuk van de #micellorca18, een fundraiser gekoppeld aan een fietsdriedaagse op Mallorca voor fietsfanaten uit de MICE-sector, onder begeleiding van wielericoon Sven Nys. Doelstelling is 20.000€ bijeen te fietsen om kanker te bestrijden. Je kan trouwens nog steeds doneren tot de #miceparty18 kick-off op 1 maart via deze link. Op de #miceparty18 wordt dan het uiteindelijke bedrag bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan ‘Kom op tegen kanker’.

#miceparty18 gaat door in Event Lounge, een volledig vernieuwde locatie met een unieke, moderne inrichting voor evenementen van 50 tot 1.150 personen. Event Lounge is gevestigd aan de Generaal Wahislaan 16F, 1030 Brussel. Werk je in de MICE-sector, maar je hebt nog geen uitnodiging voor de #miceparty18 ontvangen? Registreer je dan rechtstreeks via deze link.

www.mice-party.com

www.eventonline.be