Event management

Apr 25, 2024, 21:29
Digitale Communicatie: versterking bij Interel

Digitale Communicatie: versterking bij Interel

16 januari 2018

Ariane van der Veen vervoegt Interel Belgium als Director Digital & Content Strategy om de brede portefeuille klanten en het agentschap zelf te ondersteunen en te vergezellen in hun digitale transformatie.

Deze pragmatische creatieveling, professor in Content Strategy (IHECS) en in Methodologie van Transmedia en Crossmedia Communicatie (Universiteit Saint-Louis en ISFSC), definieert zichzelf als  “content mixologist”, omdat de vermenigvuldiging van de communicatiekanalen heel wat originaliteit en expertise vereist.  

Ariane, die beschikt over een multisectoriële ervaring  (Lifestyle, Financiën, Media,…), heeft projecten voor alle soorten media en formats gerealiseerd, vertrekkende van het strategisch niveau tot en met het online plaatsen van het afgewerkt product.

Brand content, Content Marketing, Social Media, SEO en SEA, Influencer Marketing, Storytelling, gebruikerservaring, vorming en coaching;  allemaal sleutelwoorden die nodig zijn voor een goede realisatie van alle objectieven 2018.

Baudouin Velge, Managing Partner Interel Belgium, verheugt zich: “De komst van Ariane verruimt ons digitaal aanbod aanzienlijk. Ze laat ons toe onze klanten nog beter te begeleiden in hun wens om op een precieze en efficiënte manier te communiceren aan de hand van de meest performante tools. Ze versterkt ons marktleiderschap.”

Over Interel

Interel is de communications en public affairs consultancy bij uitstek in België. Sinds 1983 helpen wij allerlei soorten klanten, van kleine familiebedrijven tot multinationals met hun EMEA hoofdkwartier in België. Wij leveren strategisch advies, positioneren onze klanten in de media en bij influencers, beschermen hun corporate reputatie en begeleiden desgevallend hun crisiscommunicatie. Naast het kantoor in Brussel, heeft Interel vestigingen in Londen, Parijs, Berlijn, Peking, Delhi en Washington DC.

www.interel.be