Event management

Sep 16, 2024, 21:02
Festivak goes International!

Festivak goes International!

29 augustus 2024

Festivak wordt om het jaar georganiseerd in Nederland en België. De jaarlijks terugkerende vakbeurs vindt dit jaar plaats op 13 & 14 november in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. Dit jaar komen er weer 250+ exposanten naar Festivak om de gaafste producten en diensten te presenteren. Laat je inspireren door baanbrekende oplossingen & performances van over de hele wereld.

Signature System

Signature System beschermt de wereld vanaf de grond! Signature's samengestelde bouwmatten en vloeroplossingen voor evenementen beschermen mensen, eigendommen, het milieu ? en de winst van je bedrijf.

Glampingwelt
Glamour en kamperen, gaat dat samen? Jazeker! Met de exclusieve tenten van Glampingwelt worden jouw gasten ondergedompeld in luxe en creëer je een glampingparadijs tijdens jouw evenement, bruiloft of festival! ?

Heinz Baut
Artiest: Georg Traber

Deze waanzinnige performance wordt door Georg zelf ‘een hemelbestormende zoektocht naar kennis’ genoemd. Met 50 essenhouten palen van 3 meter lang laat hij zien dat je als mens tot meer in staat bent dan je zelf denkt!

Vanaf 1 september kun jij je hier als bezoeker aanmelden voor gratis tickets!