Event Agencies

Feb 22, 2024, 4:15
way2events zet mooie traditie verder met ‘Be a spark’ nieuwjaarsparty

way2events zet mooie traditie verder met ‘Be a spark’ nieuwjaarsparty

05 februari 2024

De lange en vruchtbare samenwerking met SD Worx Belgium is een toonbeeld van de expertise en toewijding van way2events. Na het succesvol organiseren van hun 75-jarig jubileum en het 'SD Worx goes 90's' evenement, was way2events vereerd om voor het derde opeenvolgende jaar een groots personeelsfeest voor SD Worx te mogen organiseren.

'Be a spark: een evenement dat inspireert
Het thema van dit jaar, 'Be a Spark', was een directe weerspiegeling van SD Worx's kernwaarde: het creëren van een plezierige en stimulerende werkomgeving. Dit thema werd naadloos geïntegreerd in alle aspecten van het evenement, waardoor het een verlengstuk werd van de bedrijfscultuur van SD Worx.

Een ongekend hoge opkomst en innovatieve ruimte-indeling
En of het een schot in de roos was! Dit jaar mocht men een recordaantal van 2000 gasten verwelkomen, een aanzienlijke toename ten opzichte van het voorgaande jaar. Voor het tweede opeenvolgende jaar werd de Nekkerhal op een innovatieve wijze ingericht met duurzaam en trendy meubilair, een indrukwekkende sailcloth tent van 10m-22m, een spectaculair podium, 5 bars, 15 cateringstanden en een scala aan animaties en activiteiten. Alles om de feestvierders een onvergetelijke avond te bezorgen.

Onze visie op bedrijfsevenementen
Bij way2events ziet men personeelsfeesten als de levensader van een bloeiende bedrijfscultuur. Ze zijn meer dan bijeenkomsten; ze zijn momenten waar magie gebeurt en collega's een familie worden. Gelach dat galmt door de hallen, ontspanning in elke handdruk - dat is onze handtekening. way2events creëert niet zomaar evenementen; het smeedt het sociale weefsel dat teams sterker en gelukkiger maakt, diep verbonden in vreugde en samenhorigheid.

Een speciale dank gaat uit naar de medewerkers van SD Worx, wiens aanwezigheid en energie het 'SD Worx: Be a Spark' Nieuwjaarsfeest tot een enorm succes maakten. way2events kijkt enthousiast uit naar het creëren van meer onvergetelijke evenementen in de toekomst.