Event Agencies

May 2, 2024, 13:53
Matexpo kiest voor Studio Copain

Matexpo kiest voor Studio Copain

13 juli 2023

Matexpo, de vakbeurs voor bouwmaterieel, viert dit jaar haar 40e editie. Van 6 tot en met 10 september ontvangt de grootste vakbeurs van België duizenden bezoekers in Kortrijk Xpo. Om de bijhorende marketingcampagne extra kracht te geven, gaat de organisator van de beurs, The Fair Experts, in zee met marketingboetiek Studio Copain.

Gregory Olszewski, Managing Director bij The Fair Experts: “We rolden voor het eerst een pitch uit waar we verschillende marketingbureau’s voor uitnodigden. Uit alle kandidaten kon het voorstel van Studio Copain ons het meest bekoren: een originele docuserie rond ons 40-jarig bestaan, aangevuld met een duidelijke digitale campagnefocus.”

Diana Carvalho Freitas, Project Manager Studio Copain: “We zijn bijzonder trots dat we komende maanden meebouwen aan Matexpo. De eerste afleveringen van de docuserie zijn reeds gelost en de reacties zijn veelbelovend. Ik ben blij dat we met Studio Copain onze schouders onder dit project mogen zetten.”

Matexpo en Studio Copain rollen een straffe mix uit tussen offline en online marketing- en media. De focus van de campagne ligt duidelijk op digital, en dat is een bewust keuze: Valerie Neyt, Marketing & Communicatie bij The Fair Experts: “We zetten meer dan ooit in op digitale campagnes waarmee we echt op maat van onze bezoeker kunnen werken. Door een slimme combinatie van onder andere Meta, Google, YouTube en LinkedIn advertising bereiken we alle liefhebbers en fans van onze vakbeurs. De eerste resultaten smaken alvast naar meer.”

Matexpo, de vakbeurs voor bouwmaterieel, viert haar 40e editie van 6 tem 10 september 2023 in Kortrijk Xpo. Tickets en info via www.matexpo.com