Event Agencies

Jan 27, 2023, 11:38
Ontdek de ArenaGame van Perfect+

Ontdek de ArenaGame van Perfect+

16 januari 2023

Hoe ziet de Ghelamco Arena er achter de schermen uit? Ademen de kleedkamers van het Lotto Park echt voetbalgeschiedenis? Hoe voelt dat nu, zijn opwachting maken in de spelerstunnel van de Cegeka Arena? Of als een volleerd topcoach voor de dug-out van het Stade du Pays ijsberen? Met de one-of-a-kind ArenaGame van Perfect+ trekt u op interactieve ontdekkingstocht door de voetbaltempels van 4 Belgische topclubs: KAA Gent, KRC Genk, RSC Anderlecht of Royal Charleroi Sporting Club. Stuk voor stuk tot de verbeelding sprekende en out of the box locaties voor jullie volgende teamevent.

Gedurende een 2 à 3-tal uur is “the Arena your playground”. Perfect+ neemt u niet enkel mee doorheen de supporterszones en tribunes, maar ook langs de kleedkamers, spelerslounge, perszaal, neutrale zone, …. M.a.w. plaatsen waar u normaal niet kan/mag komen, maar nu wel én … dit zonder risico op een rode kaart. Een garantie voor een teambuilding waar nog lang over nagepraat zal worden.

Door de mooie variatie aan challenges (escape room style enigma’s, breinkrakers, aan de locatie gerelateerde opdrachten, verdeel-en-heers uitdagingen, hilarische foto- + video opdrachten en zo veel meer) is dit concept meer dan geschikt voor een breed publiek, ongeacht hun interesses en dus niet enkel voor voetballiefhebbers. Een unieke teambuilding op een unieke locatie.

Daarnaast biedt Perfect+ nog tal van andere mogelijkheden aan in deze stadions. Een greep uit het gamma: Squadra Universalis, initiatie schermen, muzikale teambuilding, dominoworkshop, HAKA experience, filmworkshop, zeepkistenrace en nog zoveel meer.

Deze 4 Arena’s zijn ongetwijfeld dé ideale locatie voor een teambuilding of teamevent. De voetbalstadions baden in een unieke sfeer, in de kleedkamer krijgt de teamspirit gegarandeerd een boost, de uitstraling van de spelersgang drijft de adrenaline alleen maar op en de tribunes doet u kolken van enthousiasme. Wat wil u nog meer?

Meer info op https://perfectplus.be/teambuilding/teambuilding-in-een-echte-arena/, via requests@perfectplus.be of op +32 477 80 75 15.

Bovendien kan u deze ervaringen perfect combineren met een personeelsfeest, meeting of zelfs een lunch of diner in één van de multifunctionele ruimtes van de 4 arena’s, venues where events become victories. Interesse? Kijk snel op https://www.arenaevents.be