Event Agencies

Jun 6, 2023, 7:39
Whisk creëert live experiences voor bedrijven

Whisk creëert live experiences voor bedrijven

08 juli 2021

Ondanks de onzekere tijden in de eventsector, verschijnt er met Whisk een nieuwe naam in de markt van de B2B event agencies. Een nieuwe naam, maar wel met een pak knowhow. ‘Chief Whiskers’ Evita Janssens en Jelle Leplae hebben samen meer dan 25 jaar professionele ervaring in het uitwerken van evenementen van diverse omvang. Ze leerden elkaar kennen bij een vorige werkgever en achten de tijd nu rijp voor een eigen verhaal.

Met de kersverse startup Whisk willen Evita en Jelle vóór hun klanten, maar ook samen mét hen, een totaalbeleving uitwerken. Een ervaring die begint bij de allereerste voorbereidingen en duurt tot ver na het event zelf. “Hiervoor is een nauw persoonlijk contact met de klant van groot belang”, aldus Jelle Leplae. “We gaan tijdens onze verkennende gesprekken echt dieper in op het waarom. Wat willen klanten met dit event bereiken op korte, middellange en lange termijn? Op basis van die vragen werken we voor hen de juiste live beleving uit.”

Elke vorm van ‘live’

Die live beleving kan zich op verschillende manieren manifesteren. ‘Live’ kan staan voor een event met deelnemers die fysiek aanwezig zijn, maar evengoed wordt er gebruik gemaakt van online en hybride oplossingen. Of het nu gaat om een organisatie met honderden gasten op locatie, een digitaal alternatief met online deelnemers, of een mix. Whisk heeft de kennis en het netwerk om voor elk scenario een sterke en doeltreffende beleving te creëren.

Het verschil maken

Evita en Jelle zijn gepassioneerd, ambitieus en vol vertrouwen. “We weten heel goed wat we doen, waar we aan toe zijn en waar we met Whisk het verschil kunnen maken”, aldus Evita Janssens. “Bedrijven begeleiden in de juiste keuzes voor hun bedrijfs-, personeels- of launch-event is vandaag cruciaal. Met onze Live Experiences kunnen we brands op verschillende manieren helpen.”