Event Agencies

Jun 22, 2021, 21:35
Itzu Jobs en Mise en Place bundelen hun krachten via strategische samenwerking

Itzu Jobs en Mise en Place bundelen hun krachten via strategische samenwerking

25 mei 2021

Het uitzendkantoor Itzu Jobs (onderdeel van de HR- en facilitaire dienstengroep ITZU) en het uitzendkantoor Mise en Place, gespecialiseerd in horeca- en hospitality profielen, bundelen hun krachten via een strategische samenwerking. Dankzij dit partnership met Itzu Jobs wil Mise en Place haar positie op de Belgische markt nog versterken en verder bouwen aan haar groei.

Mise en Place startte in 1994 haar uitzendactiviteiten in Maastricht en is ondertussen uitgegroeid tot een referentie op het gebied van hospitality en events. Inzetten op de talenten van hun medewerkers en timmeren aan een uitgebreid internationaal netwerk zijn de basisingrediënten voor hun succesvol concept. Mise en Place beschikt reeds over 8 vestigingen in België (Brussel, Mechelen, Kortrijk, Brugge, Hasselt, Leuven, Antwerpen en Gent) en koestert de ambities om binnen 2 jaar over een kantorennetwerk in gans België te kunnen beschikken.

Als uitzendkantoor focust Mise en Place zich op profielen voor de horeca en hospitality sector. Het aantrekken van gemotiveerde studenten is dan ook één van de pijlers in hun algemene wervingsstrategie. “Bij Mise en Place investeren we continu in de talenten van onze jonge uitzendkrachten dankzij de Mise en Place Academy”, aldus Senne Drieghe, Algemeen Directeur van Mise en Place België. “Naast het trainen van de horeca technieken, staat ook persoonlijke ontwikkeling centraal in onze opleidingen. Zo krijgen jonge talenten de mogelijkheden om door te groeien en hun skills verder te ontwikkelen via workshops, individuele coachings en diverse empowerment sessies”.

Koen Janssen, CEO van Itzu Jobs, vult verder aan: “Mise en Place hecht erg veel belang aan een mensgerichte aanpak en samenwerking. Waarden die ook binnen ITZU de basis vormen van onze bedrijfsvoering. Het gemeenschappelijke DNA, de jarenlange expertise in de horecasector van Mise en Place en de sterke financiële stabiliteit van onze ITZU groep vormen de basis van onze strategische samenwerking. “Met Itzu Jobs willen we Mise en Place verder laten groeien dankzij onze expertise in creatieve rekrutering en onze nichewerking. We zijn ervan overtuigd dat we dankzij dit kersverse partnership de horeca- en hospitality sector kunnen ondersteunen in de uitdagingen die hen te wachten staat de komende maanden en jaren”, besluit Koen Janssen.