Event Agencies

May 7, 2021, 18:45
20ste verjaardag Advanced Fair en Two cents

20ste verjaardag Advanced Fair en Two cents

08 april 2021

2021 is een bijzonder jaar voor Advanced Fair en dochteronderneming Two cents. Het Brusselse event management en communicatiebedrijf viert met trots zijn porseleinen jubileum. Advanced Fair is gespecialiseerd in de organisatie van B2B- en B2C-evenementen terwijl Two cents zich toespits op alles wat content, (digitale) campagnes en communicatie is. Dankzij deze 360° aanpak groeide Advanced Fair en Two cents uit tot een vaste waarde met een stevig klantenbestand in de bouw- en woonsector.

To put their 'Two cents' in...

Reeds 20 jaar staat een gemotiveerd team, dat kan terugvallen op gevarieerde professionele ervaringen, klaar om elke opdracht tot een goed einde te brengen en zo een toegevoegde waarde te creëren voor hun klanten.  En als team, ‘they put their two cents in’. Deze Amerikaanse uitdrukking wordt gebruikt om iemands mening of idee in te leiden. In dit geval een onderbouwde en professionele mening over de klant ’s communicatietraject.

Advanced Fair en Two cents staan als all-round communicatiepartner naast hun klanten en deinzen er niet voor terug uit hun comfortzone te stappen en net dat ietsje meer te doen om het gewenste resultaat te bekomen. De aangebrachte ‘two cents’ is steeds transparant, op maat van de klant en resultaatgericht. Een no-nonsense aanpak die een lange termijnrelatie met de klant vooropzet. Dit zijn stuk voor stuk waarden die het bedrijf hoog in het vaandel draagt.

Continue groei

Sinds de oprichting op 2 april 2001 kende het bedrijf een gestage evolutie en groeide uit tot een gevestigde waarde in de bouw- en lifestylesector. De expertise gaat van het leveren van basispersdiensten tot het volledige content- en communicatiemanagement alsook eventmanagement. Van het uitbouwen van een marketingstrategie en het beheer van persrelaties over het opzetten van mediacampagnes, content marketing en mediaplanning en -aankoop tot digitale marketing en social media en influencers marketing, wat Two cents voor zijn rekening neemt. Daarnaast zorgt Advanced Fair voor het aanbrengen van creatieve ideeën en efficiënte logistieke oplossingen voor de organisatie van B2B- en B2C-events, beurzen en congressen. Dit complementair dienstenaanbod zorgt voor de optimale begeleiding van de klant op zijn online en offline communicatieweg.

Op het Advanced Fair en Two cents palmares staan doorheen de jaren onder meer de Agribex- en Mobicar-beurs, Journée de la Rénovation, de perscommunicatie voor Batibouw en talloze individuele klanten zoals onder andere Velux, SMEG, Thomas et Piron, hansgrohe, Daikin en èggo.

Awardwinnende uitvoering

Eén van de hoogtepunten uit het Two cents-verhaal is ongetwijfeld het winnen van een PRGN Award. Het Public Relations Global Network viert jaarlijks het uitstekende werk van hun leden. Hiertoe organiseert het netwerk het PRGN Award Gala, waarbij de Best Practice Awards uitgereikt worden als erkenning voor de beste PR- en marketingcommunicatiepraktijken in verschillende categorieën.

Vorig jaar mocht Two cents er de Silver Award in de categorie “Integrated Campaigns” in ontvangt nemen, voor de 360° after-lockdown communication campaign voor de klant BCCMA, de Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association.

Blik vooruit

Ook de komende 20 jaar wil het bedrijf er voluit voor blijven gaan en de verwachtingen van zijn klanten, zowel bestaande als nieuwe, blijven overtreffen. Met als doel het verder uitbouwen van elk merk in portefeuille op vlak van PR, communicatie, inbound- en contentmarketing en media-aankoop, met op maat gemaakte campagnes.

“Het is leuk om even stil te staan bij wat we als team allemaal verwezenlijkt hebben deze 20 jaar. Om te zien waar we vandaan komen, al die communicatietools die we vandaag gebruiken en die toen nog niet bestonden, te gek ! Maar het leukst is te zien hoe de mensen die via ons bedrijfje gepasseerd zelf zijn geevolueerd zijn en denken dat wij daar voor iets tussen zitten geeft veel voldoening." besluit Frédéric François, General Manager Two cents.