Event Agencies

Jan 25, 2021, 19:13
Say hello to the new Silver Tie!

Say hello to the new Silver Tie!

24 november 2020

Ook voor Silver Tie werd 2020 een jaar vol uitdagingen. Silver Tie zocht en vond nieuwe services die perfect matchen met hun jarenlange expertise in recruitment en hospitality. Deze herpositionering lag mee aan de basis van een volledige rebranding van Silver Tie. Het logo kreeg een future-proof update en de volledige huisstijl en website werden vernieuwd. Op deze symbolische ‘Dag van de Ondernemer’ bewijst Silver Tie dat blijven investeren en innoveren nodig is en tot prachtige resultaten kan leiden.

Wim Schiettecat, Gedelegeerd Bestuurder bij Silver Tie, en zijn team bleven begin 2020 niet bij de pakken zitten toen COVID-19 roet in het eten wou gooien. “In de geest van Winston Churchill’s quote: ‘Never waste a good crisis.’, hebben we de koppen bij elkaar gestoken om nieuwe diensten aan te bieden binnen het Silver Tie framework. Met onze payrolling service nemen we de flexibele loonadministratie van onze klanten over. Via deze nieuwe tool hebben onze klanten in één vingerknip zicht op verloning, planning, contracten, facturen,... Daarnaast bouwden we ook een nieuwe vacaturesite (www.silvertiejobs.be) uit waarin zowel flexibele als vaste jobs in diverse sectoren aangeboden worden.”.

Mensen liggen aan de basis van Silver Tie. “Wij geven jonge en enthousiaste mensen graag een kans. Wie wil starten in de professionele wereld, zit goed bij Silver Tie. Wij ondersteunen young graduates bij het uitbouwen van een carriére van stage tot eerste vaste job door ze een brede waaier van mogelijkheden op de jobmarkt aan te bieden.” aldus Wim Schiettecat.

Deze nieuwe services geven mee vorm aan de rebranding die Silver Tie heeft doorgevoerd. Het opgefriste logo wordt visueel ondersteund door een frisse, gele look & feel. Geel staat voor optimisme en energie en dat is ook de mentaliteit die de medewerkers en het management bij Silver Tie willen uitstralen. Neem gerust een kijkje op www.silvertie.be en ondek het nieuwe Silver Tie!