Event Agencies

Dec 1, 2020, 10:06
Hybrid events in het COVID-19 tijdperk

Hybrid events in het COVID-19 tijdperk

09 juli 2020

In deze huidige tijden waar ‘standaard’ evenementen even niet mogelijk zijn, hebben enkele creatievelingen de handen in elkaar geslagen om een nieuw concept te presenteren. Welkom Go.Live

Een nieuwe manier om jullie bereik te behouden of verder te maximaliseren tijdens de ‘social-distancing’, is het gebruik van hybrid events. Dit zijn evenementen waarbij de normale ‘offline’ verbinding met uw doelgroep online gemaakt wordt.

Voor jullie bedrijf te blijven ondersteunen in de evenementiële beleving, hebben de ondernemers van Go.Live een nieuw concept uitgedacht waarbij wij het online en offline kunnen combineren voor zowel intern als extern te communiceren.

Of het nu gaat om een nieuwe productlancering, board meeting, afterwork, een teambuilding, een work-out, of noem maar op, Go.Live is er om u te ondersteunen.

Om dit alles nog meer ‘connected’ te maken, verstuurt Go.Live ook offline pakketjes binnen het thema van uw event: Apero-pakketen, high-end dining formules, work-out tools, gepersonaliseerde notablokjes, balpennen, cocktailpakketten, ….

Er zijn alvast 5 handige categorieën gemaakt met telkens 3 subcategorieën waar Go.Live u mee wilt inspireren. Dit zijn Pure Business, Going Out, Get Connected, Mind&Body of Pure Fun. Deze verschillende concepten kunnen al dan niet combineerd worden om maximaal in te spelen op uw doelstellingen.

Door gebruik te maken van een virtual studio, volledig gestyled volgens bedrijfsimago, kunnen er ook gemakkelijk speeches, demonstraties, intro’s, … worden gegeven. Een uitgebreide high-tech presentatie kan gemakkelijk digitaal op maat worden toegevoegd volgens uw wensen. 

Volledig online, dus 100% corona-proof!

Het is deze online/offline combinatie die dit out-of-the-box concept zeer uniek maakt.

Stay home, stay safe, stay connected!

Team Go.Live