Event Agencies

May 17, 2024, 11:46
Secondfloor heeft een afspraak met Partena Professional

Secondfloor heeft een afspraak met Partena Professional

29 april 2020

Op verzoek van Partena Professional heeft secondfloor verschillende communicatieacties ontwikkeld voor de 1.700 werknemers van het bedrijf... die zelf in lockdown zitten en tegelijkertijd heel druk bevraagd worden door klanten die getroffen worden door Covid-19-crisis.

In samenwerking met de afdeling interne communicatie organiseert het bureau een dagelijkse afspraak met de naam '6 O’clock' en dit uiteraard om ... 18:00 uur. Op dit exacte tijdstip kunnen de Partena Professional-medewerkers elke dag genieten van nieuwe leuke content (video's, tutorials, recepten, games, enz.).  Deze is toegankelijk via een eenvoudige QR-code. Een originele manier, ook al is iedereen van elkaar gescheiden, om de werkdag samen af ​​te sluiten.

Daarnaast heeft secondfloor (in samenwerking met Toast) een reeks video's ontwikkeld voor intern gebruik om alle nuttige informatie over de huidige gezondheidscrisis over te brengen. Zowel de CEO, divisiedirecteuren als managers kunnen hiermee hun teams informeren in diepte en in realtime.