Event Agencies

Apr 23, 2024, 11:12
Cravat Events Bv lanceert zusterbedrijf : INTO Sport Events

Cravat Events Bv lanceert zusterbedrijf : INTO Sport Events

27 april 2020

Cravat Events zit niet stil. Het b2b event- communicatie bureau uit Duffel lanceert een sportbedrijf : INTO Sport Events. Het verbreedt hiermee haar werking met een gespecialiseerde sportcel. INTO heeft als missie om bedrijven, overheden, sportfederaties & organisatoren te helpen met het realiseren van hun sportieve ambities, dit via events, activaties, communicatie of coaching trajecten op maat.

Into Sport
Zaakvoerders Yves Hellemans & Thomas Van de Velden hebben hun roots in de sport. Het sportkot van Leuven is hun cradle. Ze zijn ervan overtuigd dat hun jarenlange ervaring in b2b event marketing & productie, een grote toegevoegde waarde zal zijn voor organisaties & entrepreneurs die willen ondernemen door of met Sport.

Corporate Health

Het is volgens de regels van topsport dat Cravat Events werkt aan hun business. We houden van ons team & netwerk, we eisen fair play, en zoeken spelers die dat ook doen. We hebben goeie spitsen, een rechtvaardige kapitein, een straf middenveld en een beer van een verdediger. We performen, trainen, leren bij en pushen onze grenzen. We willen ons idee omtrent corporate wellbeing delen met klanten. INTO shape biedt hier een perfect antwoordt op.

Referenties
Het jonge bedrijf zet meteen een mooie referentielijst neer. INTO partnert reeds met sportfederaties zoals Rugby Belgium & Sneeuwsport Vlaanderen, maar werkte ook reeds nationale & internationale concepten uit voor o.a. Stad Antwerpen & BOIC.

Met hun laatste actie toont INTO ook al een tipje van de sluier van de digitiale tools die ze beheren. Een digitale ontdekkingstocht ‘Duffel op de fiets’ werd uitgewerkt voor de gemeente Duffel nav de maatregelen voor Covid19.  Binnenkort bij jou in de buurt? INTO hoopt alvast van wel!

Meer informatie over Cravat Events en Into Sport Events op:
www.cravat-events.be
www.into-sportevents.be