Event Agencies

Jul 30, 2021, 0:23
Nieuw teambuildingsprogramma bij The Outsider Coast: ‘Kraak de code’!

Nieuw teambuildingsprogramma bij The Outsider Coast: ‘Kraak de code’!

29 november 2018

‘Kraak de code’ is de nieuwkomer in het aanbod van de bedrijfsteambuildings bij The Outsider Coast. Dit nieuw programma is een echte uitdaging voor het denkvermogen en de conditie van uw team. Spanning en fun verzekerd!

De groep wordt ingedeeld in verschillende teams die het tegen mekaar moeten opnemen. Elk team bestaat uit een groep denkers en een groep lopers . Beide moeten goed samenwerken om de codes te kunnen bemachtigen waarmee ze het moordmysterie kunnen oplossen.

Het programma speelt zich af in Oostende: vanuit Oosteroever en/of vanuit het centrum van de stad.
Op Oosteroever werkt The Outsider Coast vanuit de Phare East, de nieuwe bar-bistro op het strand aan de Ostend Sailing club. De ideale locatie om de activiteit te combineren met een heerlijke lunch en/of avondmaal!

'Kraak de code' kan het hele jaar door georganiseerd worden, en maakt dus ook deel uit van het winteraanbod van de teambuildings bij The Outsider Coast.
Benieuwd naar de teambuildingsprogramma’s die u kan doen tijdens het najaar en de winter? Neem dan zeker een kijkje in de winterbrochure van The Outsider Coast!

https://www.theoutsidercoast.be 

Meer van The Outsider Coast :