Event Agencies

Apr 25, 2024, 2:56
“Ons doel: incentives die de verwachtingen overtreffen”

“Ons doel: incentives die de verwachtingen overtreffen”

20 november 2018

Xperience ontwikkelt en organiseert incentivereizen in Europa en de hele wereld. Creativiteit en beleving zijn daarbij twee belangrijke ingrediënten. Van de Afrikaanse woestijn, tot en met het Verre Oosten, overal biedt men de deelnemers een onvergetelijke en gepersonaliseerde ervaring aan. Zaakvoerder Olivier Van de Vijver geeft ons meer uitleg over het succesvolle Xperience-recept en de nieuwe Appendee app.

Voor het team van Xperience is elke incentive-opdracht een uitdaging. “We gaan er prat op dat geen enkele vraag voor ons te groot of te moeilijk is. Om de verwachtingen te kunnen overtreffen, zitten we eerst graag met de klant rond de tafel om te luisteren naar zijn objectieven, verwachtingen en behoeften. Vervolgens maken we een grondige analyse en kunnen  wij uiteindelijk stap voor stap een actieplan samenstellen dat garant staat voor succes.”

Ervaring, netwerking en voorbereiding

Met acht jaar op de teller is Xperience nog een relatief jong bedrijf, maar het team van zaakvoerder Olivier Van de Vijver loopt over van de ervaring. “We kennen onze bestemmingen grondig, en overal ter wereld kunnen we rekenen op een sterk netwerk van lokale contacten. Daarenboven is alles ook tot in de puntjes voorbereid, zodat de klant volledig ontzorgd is. Voorbereiding, presentatie, begeleiding wordt allemaal 100% in-house gedaan door onze eigen mensen.”  

Streven naar het wow-gevoel

Wie voor Xperience kiest, mag zich ook verwachten aan een originele en creatieve invulling van de reis. “Ons team doet niets liever dan mensen unieke zaken laten beleven op een ongelooflijk originele manier. Ervaringen die je niet standaard privé zou doen. Een diner op een exclusieve locatie, een onverwacht optreden van een artiest, een overnachting op een bijzondere plek… alle troeven worden bovengehaald om de deelnemers een wow-gevoel te laten beleven.”

Gepersonaliseerde ervaring

Een incentive van Xperience is ook telkens een volledig gepersonaliseerde reis. “Het is niet Xperience dat centraal staat tijdens de reis, maar wel het bedrijf en het logo van de klant. Die personalisatie loopt door tot in de kleinste details. Alle deelnemers krijgen bovendien toegang tot een volledig gepersonaliseerde smartphone app (Native App beschikbaar in App Store en op Google Play), waarin alle reisinformatie terug te vinden is.”

Interactieve app, ook voor collega’s

Deze Appendee app van Xperience wordt ook verkocht aan collega’s op de Belgische markt. “De app is volledig interactief en kan ook al voor de start van de reis ingeschakeld worden als teasercampagne. Bij onze deelnemers wordt deze app alvast gesmaakt, omdat men alle praktische informatie zoals tijdsschema’s, adressen, kaarten, tot en met wifi-codes altijd meteen bij de hand heeft. Verder biedt de app ook nog de mogelijkheid om de profielen van medereizigers te bekijken, foto’s te delen binnen de groep en zelfs berichten te sturen”, zo besluit Olivier Van de Vijver.

www.x-perience.be