Decors & Stands

Sep 22, 2019, 16:51
ReclameOnline.be valt op als printpartner van de BEA’s

ReclameOnline.be valt op als printpartner van de BEA’s

04 april 2019

Tijdens de voorbije BEA Awards kon u niet naast de prachtige prints van de juryleden kijken, die stonden opgesteld in de aanloop naar de arena. Deze panelen zijn geprint door ReclameOnline.be, dat ook instond voor de prints bij de cateraars.

Voor heel wat evenementenbureaus is ReclameOnline.be dé partner voor het printen van de standen en decoratie. Met een 4000-tal artikelen heeft ReclameOnline een groot aanbod, dat voor 70% binnen de 24u afgewerkt is. Dit neemt heel wat stress weg bij de eventorganisatoren.

ReclameOnline is een web-to-print portaal voor resellers in de evenementensector en de grafische industrie. Maar er is meer! Met het vernieuwde B2B portaal ReclameOnline.be kan u binnen de 24 uur grootformaat printwerk laten printen en leveren. ReclameOnline.be is niet alleen een van de grootste online webshops, maar ook een webwinkel waar de klant snel en gemakkelijk zijn order kan plaatsen via bijvoorbeeld smartphone of tablet. Op de homepage van Reclameonline.be kan u via een helder overzicht makkelijk navigeren naar de gewenste producten of toepassingen.

Toch nog vragen? Via chat, mail en telefoon geeft Reclameonline.be u meteen het juiste antwoord.      

www.reclameonline.be
Molenkouter 116
9520 Sint-Lievens-Houtem
T +32 9 278 01 23
Large Printing for Big Thinking

Meer van PubliFDM :

Publi-FDM