Decors & Stands

Dec 8, 2019, 14:46
Feilloos afgewerkte wandbekleding dankzij Publi-FDM

Feilloos afgewerkte wandbekleding dankzij Publi-FDM

05 december 2018

Op zoek naar wandbekleding (naadloos behang?), muurstickers? Vloerstickers voor in winkels? Bij Publi-FDM kun je terecht voor alle soorten kleurenprints. Deze zijn geschikt voor wanden, deuren, plafonds en vloeren.

Om een ruimte aan te kleden met uw merk, stelt Publi-FDM verschillende opties voor. Dit kan bijvoorbeeld met het Textielframe. Men kan hierbij eindeloos variëren met één en hetzelfde frame. Verwisselen in een handomdraai, eenvoudig te bevestigen en door de ruime maatvoering voor iedere ruimte geschikt.

Ook de Airtex wandbekleding is een ideale oplossing uw ruimtes aan te kleden. Airtex is een fijn geweven polyesterdoek met PVC-coating. Het is enorm sterk en door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld. De doek glanst niet, waardoor de muur een bijzondere uitstraling krijgt.

Als derde optie stelt Publi-FDM interieurstickers voor. Muurstickers zijn ideaal om een kamer in een handomdraai op te fleuren. En ook raamstickers op maat geven uw ruimte een compleet ander uitzicht.

Bekijk het volledige aanbod van Publi-FDM op www.reclameonline.be
Nieuw: Ledframes of verlichte textielframes voor binnen nu aan verlaagde prijs!

Meer van PubliFDM :

Publi-FDM