Decors & Stands

Mar 29, 2024, 13:06
Harlequin schittert op Heavent 2018

Harlequin schittert op Heavent 2018

26 april 2018

Op 28 en 29 maart vond in Cannes de beurs Heavent plaats. Dit jaar namen 400 exposanten deel aan de ontmoetingsplaats bij uitstek voor professionals uit de evenementenwereld. Samen waren ze goed voor ruim 9.000 ontmoetingen tussen professionals en 860 zakenlunches. Met een stijging van 15% bezoekers was deze editie ook voor Harlequin een groot succes.

Harlequin greep de beurs aan om twee innovatieve oplossingen voor te stellen. In de eerste plaats was er het hoogglans Harlequin Hi-Shine evenemententapijt. Deze innovatieve vloerbedekking verschilt van de traditionele (wegwerp)tapijten. Zowel de glans, de veelzijdigheid, het gemak van knippen als het mogelijke hergebruik vielen duidelijk in de smaak bij organisatoren van events, communicatie- en evenementenbureaus die naar de beurs kwamen op zoek naar nieuwe trends in de sector. Harlequin Hi-Shine is verkrijgbaar in rollen van 20 en 30 m lang en 1,50 m breed in zwart, grijs, wit, rood, goud en zilver. Het tapijt is bestand tegen streperigheid en garandeert spectaculaire lichteffecten op podia, op catwalks, in tv-studio’s of op beursstanden.

Het Harlequin Hi-Shine evenemententapijt wordt vaak gebruikt in studio’s en op filmsets, bij concerten en musicals, voor productlanceringen en modeshows en op beurzen. Het is de favoriete vloerbekleding van artiesten zoals Little Mix, One Direction, Lady Gaga, Will.i.am en Michael Bublé. Het tapijt wordt ook veel gebruikt op de tv-sets van The X Factor en Britain's Got Talent.

Daarnaast hebben ook de printbare tapijten van Harlequin de aandacht getrokken van bezoekers die op zoek waren naar personaliseerbare oplossingen. Elk gewenst dessin kan afgedrukt worden. Deze oplossing is onder meer gebruikt voor de openingsavond van het Bolshoi na de renovatie, op tal van beursstanden, tijdens grote evenementen of gewoon om een historische vloer na te bootsen in geklasseerde gebouwen, zodat de originele vloer niet beschadigd wordt tijdens grote openbare evenementen.

Tussen de producten die op de beurs werden voorgesteld, vinden we ook het Harlequin Showfloor eventtapijt. Deze oplossing is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot de ideale vloer voor lichte tot middelgrote betreding. Het gaat om een licht gestructureerde vloerbekleding die voorzien is van een slijtlaag die sporen van schoenen vermijdt. De onderlaag van schuim zorgt niet alleen voor een comfortabel gevoel, maar maakt het ook mogelijk om onregelmatigheden in de ondergrond op te vangen en geluid te absorberen. Harlequin Showfloor is licht en gemakkelijk uit te rollen en te plaatsen. Het tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past op elke hard en vlakke ondergrond.

De tweede deelname van Harlequin aan Heavent lokte veel bezoekers en tal van bedrijven die het Harlequin-team op de stand kwamen ontmoeten. Harlequin heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een wereldleider in vloerbedekkingen voor de entertainment-, dans- en evenementensector. Het bedrijf heeft een luisterend oor voor de wensen van de sector die de recentste innovaties van Harlequin op Heavent 2018 enthousiast heeft verwelkomd.

euro.harlequinfloors.com

Meer van Harlequin Floors :