Catering

Apr 26, 2024, 1:03
Carglass® en Fast Forward vertrouwen op Eating Point

Carglass® en Fast Forward vertrouwen op Eating Point

12 november 2015

Voor zijn regionale roadshow georganiseerd door het evenementenagentschap Fast Forward, heeft Carglass® het originele en praktische concept van Eating Point kunnen ontdekken en appreciëren. Dankzij zijn mobiele togen, konden zo’n 500 medewerkers van Carglass® genieten van een trio van pasta en wokbereidingen, maar ook van een herwerkte stoemp.

Elk jaar organiseert Carglass® afwisselend een nationale of regionale roadshow. Voor de regionale roadshow van dit jaar, werden zo informatieve avonden georganiseerd in de vier vestigingen van het merk, alsook bij het moederbedrijf in Hasselt. Deze avonden omvatten ook telkens een culinair gedeelte, dat ditmaal werd toevertrouwd aan Eating Point.

"Het concept van Eating Point werd aan ons voorgesteld door het evenementenagentschap Fast Forward, aan wie wij de organisatie van onze roadshow hadden toevertrouwd. En het minste wat we kunnen zeggen is dat dit originele concept heel erg werd geapprecieerd. Het systeem van mobiele togen van Eating Point biedt immers heel wat voordelen. Naast het uitstekende eten dat ‘live’ werd bereid, biedt dit concept ook een oplossing van makkelijke, snelle en aangename catering, met zeer korte voorbereidings-, opbouw- en afbraaktijden. Op vlak van formule hadden wij gekozen voor het trio van pasta en wokbereidingen. Bij het moederbedrijf hebben we daar, gezien het grote aantal gasten, ook nog de ‘stoemp’ formule aan toegevoegd. Een zeer geslaagde ervaring, die we zeker opnieuw zullen overwegen voor toekomstige projecten", besluit Christine Reymen van Carglass®.

Stefaan Hermans, Operations Director bij Carglass®, was ook heel enthousiast en stuurde Eating Point dan ook de volgende e-mail om hen te bedanken: "Carglass® kon zich voor zijn Roadshows 2015 geen betere cateraar inbeelden dan 'Eating Point'. De buffetten waren echt heerlijk! Langs deze weg willen wij u bedanken voor de kwaliteit van uw producten en uw professionalisme. En wij wensen u nog heel veel succes."

www.eatingpoint.be

Meer van Eating Point :

Eating Point