Catering

Apr 26, 2024, 1:22
Eating Point zorgt voor een gezellig marktgevoel in ‘Creatief Antwerpen’

Eating Point zorgt voor een gezellig marktgevoel in ‘Creatief Antwerpen’

27 november 2015

Eind vorig jaar mocht The Oval Office een creatief netwerkevenement organiseren voor de stad Antwerpen. Voor de invulling van het cateringgedeelte kon men daarbij rekenen op de diensten van Eating Point.

In november vorig jaar organiseerde The Oval Office voor de Stad Antwerpen “Creatief Antwerpen Netwerkt”. Dit inspirerende netwerkevenement verzamelde 650 creatieve Antwerpse ondernemers in de gloednieuwe evenementenlocatie “De Shop”. Eating Point werd hierbij gecontacteerd om het culinaire luik voor zijn rekening te nemen.

“Voor dit evenement waren wij op zoek naar een leuk city-food concept voor de catering”, zo vertelt Jelle Van Ransbeeck van The Oval Office. “Met de formule van Eating Point hebben we daar een heel gepaste invulling aan kunnen geven. Ze hadden verspreid over de zaal verschillende eetstandjes voorzien, met telkens andere gerechten. De gasten kregen daarbij kleine porties, zodat ze overal in de zaal eens konden gaan proeven. Zo ontstond er een beetje een marktgevoel.”

Zowel bij The Oval Office als bij de klant kijkt men terug op een geslaagd evenementen. “Onze klant vond het geheel er heel leuk uitzien. De hapjes en de porties werden zeer gesmaakt. De samenwerking met Eating Point was voor ons dus zeker geslaagd”, zo besluit Jelle Van Ransbeek.

www.eatingpoint.be

Meer van Eating Point :

Eating Point