Benelux Event Awards

Nov 27, 2021, 12:14
Unieke editie met 8 Gouden BEA’s

Unieke editie met 8 Gouden BEA’s

14 oktober 2021

De BEA-jury is bijna klaar met het opstellen van de lijst van finalisten. Omdat deze BEA 2020-2021 een tijdsspanne van twee jaar bestrijkt, werd de competitie opgedeeld in twee periodes, met name vóór en ná 13 maart 2020. Dit zorgt ervoor dat er dit jaar uitzonderlijk acht gouden awards worden uitgereikt.

Vanaf maart 2020 zag de eventrealiteit er plots helemaal anders uit. Fysieke events werden door de vele beperkingen quasi onmogelijk, en bedrijven en agentschappen moesten op zoek naar - veelal digitale - alternatieven. Omwille van deze nieuwe situatie werd er besloten om de datum van 13 maart 2020 – het begin van de eerste lockdown in ons land – te gebruiken als scheidingspunt tussen de twee competitieperiodes. Dit zorgt ervoor dat alle cases binnen elke periode met gelijke wapens strijden.

In beide periodes blijven de vier traditionele categorieën behouden: Business-to-Business Events, Business-to-Consumer Events, Business-to-Enterprise Events en Institutional Events. Dit betekent dat er op 1 december uitzonderlijk 8 Gouden BEA’s zullen worden uitgereikt. Deze winnaars worden bekendgemaakt tijdens een awardshow in de Nekkerhal te Mechelen. Deze BEA-avond omvat verder ook nog een receptie, een diner en een afterparty.

Boek nu uw tickets voor het dagprogramma en/of het avondprogramma van de BEA Awards, op 1 december in de Nekkerhal te Mechelen.

Meer van BEA Awards :