Benelux Event Awards

Mar 23, 2019, 14:06
Drie nieuwe partners voor de BEA Awards

Drie nieuwe partners voor de BEA Awards

16 april 2018

De Benelux Event Awards kunnen elk jaar rekenen op de inzet van hun trouwe partners. Ook dit jaar zullen weer een hele reeks leveranciers uit de sector zich inzetten om van het BEA event een onvergetelijke avond te maken. Zopas werden nog drie bedrijven aan dit lijstje BEA-partners toegevoegd. Op 2 mei zullen ook Maison Rouge, Silver Tie en City One hun steentje bijdragen en zorgen voor het nodige personeel tijdens de receptie, het VIP-diner en de afterparty.

MaisonRouge staat elke dag garant voor een enthousiaste en servicegerichte crew van jonge mensen. Dankzij opleidingen en coachings zetten de jongeren hun beste beentje voor om telkens opnieuw zowel professioneel als uiterst klantgericht voor de dag te komen.

Silver Tie stuurt wekelijks meer dan 500 enthousiaste en opgeleide medewerkers uit naar bedrijven, restaurants, exclusieve feestjes, festivals en events in heel Vlaanderen, Wallonië, tot zelfs ver over de landsgrenzen.

City One heeft zich door de jaren heen gevestigd als een onafhankelijke en essentiële speler in onthaaldiensten, op internationale schaal. Men bestudeert elk verzoek om een ​​gerichte werving te realiseren op basis van de criteria en het imago van de klant.

www.bea-awards.be

Meer van BEA Catering Awards :