Benelux Event Awards

May 24, 2019, 1:07
BEA Awards: Laatste dagen om uw project in te schrijven!

BEA Awards: Laatste dagen om uw project in te schrijven!

28 november 2017

Heeft u een live communicatie project of een evenement dat in aanmerking zou komen om een BEA Award te winnen? Dan moet u snel werk maken van de inschrijving, want de deadline komt heel snel dichterbij!

Deze vrijdag 1 december worden de inschrijvingen afgesloten. Heeft u geen tijd meer om uw dossier voor te bereiden? Geen probleem: klik hier (of op de knop 'inschrijven' op onze Facebook-pagina) om uw project in te schrijven. Dit kan in amper één minuut.

Doe zoals Act!events, Event Masters, Zuiderlicht (NL), e-Demonstrations, Balthazar Events en alle andere agentschappen die al deelnemen aan deze jubileumeditie van de BEA Awards! En toon uw zin voor eventstrategie aan iedereen binnen de sector!

En vervolgens? U heeft de ganse maand december de tijd om uw dossier voor te bereiden (foto’s, video’s en korte beschrijving). In januari is er dan de preselectie van de finaleprojecten, en in februari volgen de ‘live’ presentaties. Daarna is het vol spanning aftellen naar 2 mei 2018, wanneer de prijzen worden uitgereikt in ICC Gent.

Zorg dus dat u actief deelneemt aan deze 20ste editie van de BEA Awards!

Indien u nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren via een e-mail naar edr@eventbox.be of telefonisch op het nummer +32 (0)486 13 13 13.

www.bea-awards.be

Photo Credit: MeetMarcel 2017

Meer van BEA Awards :