Benelux Event Awards

Jul 18, 2019, 9:42
BEA 2018 : De inschrijvingen gaan van start!

BEA 2018 : De inschrijvingen gaan van start!

27 oktober 2017

Heeft uw agentschap een of meerdere evenementen uitgevoerd die in aanmerking zouden kunnen komen voor een trofee in een van de categorieën van de BEA Awards? Dan is het tijd om uw dossiers voor te bereiden voor deze 20ste editie ! Hoe kan u dit doen en waarom moet u meedoen? Wij leggen u uit hoe alles in zijn werk gaat …

Inschrijvingen, evaluaties & data

  1. Surf naar www.bea-awards.be om uw inschrijvingsformulier in te vullen. De inschrijvingen zijn geopend van 6 tot 30/11/2017. In dit stadium volstaat het dat u het reglement aanvaardt en enkele gegevens doorgeeft: de naam van het project (de projecten) die u voor de competitie wenst in te schrijven, de categorie waarvoor u in aanmerking komt, uw contactgegevens, etc.
  2. In december zal u opnieuw door de organisatie gecontacteerd worden voor het opstellen van uw kandidatendossier. Voor elk project moet u daarbij uw logo, een beschrijving en twee video’s (3 min. voor de jury en 1 min. voor weergave op het podium in geval van winst) doorsturen.
  3. In januari begint de jury (cf. infra) met de preselectie van de projecten.
  4. De namen van de finalisten worden in de maand februari gecommuniceerd. Indien uw agentschap weerhouden wordt, zal u worden uitgenodigd om uw case live voor de jury te presenteren in de maand februari (de exacte datum zal later gecommuniceerd worden).
  5. Noteer alvast 2 mei 2018 in jullie agenda. Vanaf 18u, ontvangt ICC Gent u voor de 20ste ceremonie van de BEA Awards… en misschien verschijnt u wel op het podium!

Jury

De jury zal opnieuw worden voorgezeten door Alain De Greef (BNP Paribas-Fortis, voorzitter) en Koenraad Verheyen (National Lotery, vicevoorzitter). Zij zullen worden bijgestaan door de verantwoordelijken voor evenementen bij bedrijven zoals RTL, D’Ieteren, Orange, Baloise Insurance, Proximus, SsangYong, Cisco,… alsook vertegenwoordigers van de pers en de wereld van de associaties (ACC Belgium). De volledige jurysamenstelling kan hier geraadpleegd worden.  

Deelnamekosten

Zoals vorig jaar bedraagt het inschrijvingsgeld € 650,- per project (10% korting voor agentschappen die lid zijn van het ACC) en u heeft daarbij eveneens recht op 2 VIP-plaatsen alsook op een presentatie van elk finaleproject in de BEA Special, die voor de ceremonie wordt uitgedeeld. Is uw agentschap minder dan 3 jaar oud of heeft uw agentschap al minstens 3 jaar niet meer deelgenomen aan de BEA? In dat geval kan u uw projecten gratis inschrijven. De inschrijvingskosten zullen niet worden aangerekend, tenzij u doorstoot tot in de finale! Lijkt het budget van uw project te klein om een prijs te behalen ? Ook hier hebben wij aan gedacht: de categorieën B2B en B2C worden immers opgedeeld in 2 subcategorieën : evenementen van meer dan 50.000€ en minder dan 50.000€. U maakt dus zeker kans!

Waarom deelnemen?

De BEA Awards blijven een unieke gelegenheid om zich te positioneren tussen de beste agentschappen binnen de eventcommunicatie. Naast de prijzen, is de competitie ook een unieke kans om een groot panel van corporate event managers te ontmoeten en hen uw expertise te presenteren binnen een geest van gezonde competitie. Want de BEA, dat is ook een networkingplatform, dat uniek is binnen de evenementenwereld. 800 professionals uit de B2B-evenementensector op hetzelfde moment onder hetzelfde dak verzameld ? Go !

www.bea-awards.be

Meer van BEA Awards :