Benelux Event Awards

Jun 25, 2019, 20:01
BEA 2016 : de ceremonie zal plaatsvinden op 12 april 2016

BEA 2016 : de ceremonie zal plaatsvinden op 12 april 2016

23 maart 2016

Omwille van de periode van nationale rouw die enkele dagen voordien werden afgekondigd, werden de BEA en BEA Catering Awards, die oorspronkelijk gepland stonden op donderdag 24 maart, verplaatst naar dinsdag 12 april 2016.

Het evenementenagentschap BEVAS, dat deze dag in goede banen leidt, is erin geslaagd om heel snel samen te komen met alle partners, en het evenement opnieuw in te plannen in een identieke ‘setting’ bij Kinepolis Antwerpen.  

Concreet betekent dit dat alle praktische afspraken die al werden gecommuniceerd dezelfde blijven, met uitzondering van de datum. Om voor de hand liggende redenen hebben de personen die een uitnodiging hadden ontvangen voor 24 maart, een persoonlijke e-mail ontvangen waarin wordt gevraagd om zich opnieuw in te schrijven voor de activiteiten voorzien op 12 april. De inschrijvingen en tickets die werden uitgegeven voor de activiteiten van 24 maart zijn dus niet meer geldig.

In deze zeer bijzondere context, wil het BEA-comité graag alle leveranciers, dienstverleners en andere betrokken partijen bedanken. Zij hebben immers blijk gegeven van uitzonderlijk veel begrip, reactievermogen en flexibiliteit. We zijn er dan ook van overtuigd dat de professionals talrijk aanwezig zullen zijn om de eventsector te ondersteunen tijdens deze 18de editie van BEA Awards.

Het BEA-comité

Meer van BEA Awards :